'İkimizin Yerine' filmi vizyona girdi, izleyicilerden tam not aldı

'İkimizin Yerine' filmi vizyona girdi, izleyicilerden tam not aldı

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in paylaştığı 'İkimizin Yerine' filmi vizyona girdi. Konusuyla oldukça iddialı olan film, izleyicileri tarafından tam not aldı.

Yılın en iyi romantik filmleri arasında gösterilen Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı 'İkimizin Yerine' filmi fragmanı yayınlandıktan kısa bir süre sonra vizyona girdi. Ajanshaber'in haberine göre, daha önce çıkış tarihi ile gündeme gelen filmin geçtiğimiz günlerde galası yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı galaya Barış Falay, Fikret Kuşkan, Ozan Güven, Zafer Algöz, Nur Fettahoğlu, Fahriye Evcen, Kerem Bürsin'de katıldı. İkimizin Yerine filmi konusunda ailesinin zorladığı bir hayatın içinde sıkışan Çiçek ve Doğan öğretmenin hikayesi anlatılıyor. Doğan ve Çiçek'in aşkı birçok şeyi kökünden değişterecek kadar büyük olacaktır. 

FARKLI HAYATLAR

'İkimizin Yerine' filmi konusunda kasabaya yeni gelen edebiyat öğretmeni Doğan ve hayata dair çözülemeyen sorunları arasında kalan Çiçek'in karşılaşması yepyeni gelişmelerin başlangıcı olacaktır. Güzel bir kız olan Çiçek'in hem Doğan'a olan aşkı hem de bulduğu cevaplar onun kaldıramayacağı kadar büyüktür. Bu aşk hem Doğan'ın sınavı hem de Çiçek'in gerçeklerle yüzleşmesine neden olacaktır. Farklı hayatlarına rağmen Doğan ne kadar istese de bu yasak aşka daha fazla karşı duramaz ve Çiçek'e aşık olur. Birbirlerinin kalbindeki yaralara dokunacak olan ikili aynı zamanda bir ailenin de kaderini değiştirecektir. Çiçek ve Doğan'ın aşkı değişen kaderlerine rağmen galip gelmeye çalışacaktır. Filmde İşler ve Sarıkaya'nın dışında Aslı Bekiroğlu, Özgür Emre Yıldırım, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Merve Çağıran gibi oyuncular da yer alıyor. 

UZUN SÜREDEN SONRA NEJAT İŞLER

Yaklaşık iki yıldır ekranlarda ya da beyazperde de yer almayan Nejat İşler İkimizin Yerine filmi ile sinemaya döndü. En son Beren Saat ile birlikte İntikam dizisinde yer alan işler sedef hastalığı tedavisi görmek için diziden ayrılmıştı. Yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği ve senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı filmin Zorlu Performans Sanatları'nda galası yapıldı. Film ekibinin başrol oyuncularından Nejat İşler ben her projeyi kabul etmiyorum ama bu filmin senaryosu beni çok etkiledi, güzel bir iş yaptık dedi. Serenay Sarıkaya ise Nejat İşler'in kendisine uğur getirdiğini söyleyerek güzel bir uyum yakaladıklarını söyledi. İkimizin Yerine 21 Ekim'de vizyona girdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN