İngiltere'nin Survivor yarışmasında akılalmaz kaza

İngiltere'nin Survivor yarışmasında akılalmaz kaza

İngiltere'nin Survivor yarışmasında akılalmaz bir kaza meydana geldi. Bir yarışmacının kaza sonrasında lokal anestiziyle operasyon edilmesi herkesi şoke etti.

Chanel 4 ekranında yayınlanan 'Celebrity Island with Bear Grylls' yarışmacısında korku dolu anlara sahne oldu. İngiliz TV yıldızı Lydia Bright, balık tutmaya çalışırken, oltanın kancası parmağına takıldı. Acı içinde kıvranan Bright’a sağlık ekipleri müdahale etti ve parmağının enfeksiyon kapması önlendi. Tıbbi müdahale için Bright’ın adayı terk etmek zorunda kalması beklenirken, Bright lokal anesteziyle opreasyon yapılması teklifini kabul etti. 26 yaşındaki Bright, parmağındaki kancayı çıkarma operasyonu boyunca acı içinde çığlık attı ve gözyaşlarına boğuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN