İrem Derici şarkısını alabilmek için tek taşını sattı

İrem Derici şarkısını alabilmek için tek taşını sattı

Yeni single albümü 'Tek Taş'ı piyasaya çıkaran İrem Derici, 6 yıl önce aldığı tek taş yüzüğü satarak Single'da seslendirdiği şarkısını satın aldığını söyledi.

Yakın bir arkadaşının sahibi olduğu Nişantaşı'ndaki restoranda dolma saran İrem Derici, gazetecilere de sarmalardan ikram etti.

Elindeki kan gurubunun yazılı olduğu dövmeyi bir kaza geçirirse kan grubu belli olsun diye yaptırdığını belirten Derici, "Nil Karaibrahimgil'in tek taş şarkısı piyasaya çıkınca, kendime bir tek taş yüzük satın almıştım. Sonra bu şarkı satışa çıkınca para denkleşsin diye o tek taşı satıp, 'Tek Taş' adlı parçayı satın aldım" dedi.

İrem Derici, sattığı tek taş yüzüğü kendisinin aldığını söylerken, imalı olarak eski eşinden kalan tek taş yüzük olmadığını belirtti.

"İSKELETOR OLACAĞIM"

Son dönemde verdiği kilolarla dikkati çeken şarkıcı, "Ne yapsam söz ediliyor. Evet zayıfladım, daha da zayıflayacağım. Yakında iskeletor olacağım" dedi.   

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN