İrem Derici'den birbirinden samimi açıklamalar

İrem Derici'den birbirinden samimi açıklamalar

Ünlü şarkıcı İrem Derici, katıldığı canlı yayın programında birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. Derici "Şarkı söylemek benim yaşama sebebim" diyerek, müziğin hayatındaki anlamını ifade etti.

Pop müziğin güçlü seslerinden İrem Derici, ‘Mehmet’in Gezegeni’ programına konuk oldu. Hem hakkında merak edilenleri anlatan, hem de sevilen şarkılarını seslendiren Derici, albüm yapmaya karar verdiğinde babasının “Heves bu, geçer” diye düşündüğünü söyledi ve ekledi: “Babam da müzik konusunda eğitim almış biri. En sonunda bu kız müziğe ve bu işe aşık. Ben de ona destek olmalıyım” dedi. Gezegen Mehmet’in “Müzik bir amaç mı, yoksa araç mı?” sorusuna Derici, “Her ikisi de. Ama şarkı söylemeye o kadar aşığım ki, resmen müzik benim yaşama sebebim” yanıtını verdi.

"BU ŞARKI OLMASAYDI BU SEVİYEDE OLMAZDIM"

Müzikseverler tarafından çok sevilen ‘Kalbimin Tek Sahibine’nin hikayesini anlatan Derici, bu parçanın hayatında çok büyük bir yeri olduğunu söyledi. “Bu şarkı olmasaydı bu seviyede olmazdım” diyen popçu, DMC Genel Müdürü Samsun Demir’den önce onay görmediğini de sözlerine ekledi: “Samsun Bey’in hata yapma oranı çok düşüktür. Bana, ‘Bu sefer baltayı taşa vurdun, olmayacak’ dedi. Ancak düğün şarkısı oldu, insanlar çocuklarına söyledi resmen” diyerek şarkının kariyerine olan büyük katkısını anlattı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN