İrem Derici’den polemik yaratacak gönderme

İrem Derici’den polemik yaratacak gönderme

"Kalbimin Tek Sahibine" isimli parçasıyla internette 130 milyondan fazla tıklanan ve bir rekora imza atan İrem Derici, Edirne'de verdiği konser esnasında pop dünyasına göndermelerde bulundu.

15'inci Havsa Belediyesi Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında sahne alan İrem Derici, yaklaşık 10 bin kişiye konser verdi. En sevilen parçalarını seslendiren İrem Derici, pop sanatçılarına da gönderme yapmayı ihmal etmedi. 

Sahnede Demet Akalın'ın "Rekor" adlı parçasını seslendiren Derici, pop dünyasına göndermeyi bu şarkıyla yaptı. Akalın'ın şarkısının nakarat kısmında geçen "Hiç ummadığım çiftler rekor kırıyor" sözlerini kendisine uyarlayan Derici, "Hiç ummadığın popçular rekor kırıyor" diyerek pop dünyasında yeni bir polemiğe neden olacak gibi görünüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN