İstanbul’un kıdemli AVM’sinden ‘hatıralar yarışması’

İstanbul’un kıdemli AVM’sinden ‘hatıralar yarışması’

İstanbul’da 1990’ların ortalarından itibaren ticaret ve eğlence hayatının vazgeçilmez buluşma merkezlerine dönüşen çok katlı / çok mağazalı alışveriş merkezleri, yaklaşan yeni yılda da yine müşterilerinin ilgi odağına dönüşebilmek amacıyla, cazip ödüller ve armağanlar içeren yarışmalar, çekilişler, sosyal kampanyalar düzenliyor.

Bunlar arasında, Bakırköy’de hizmet vermekte olup, özellikle çocukların yoğun ilgisini toplayan dev “atlıkarınca”sıyla 1995 yılından bu yana İstanbul’un en kıdemli dördüncü AVM’si unvanını taşıyan bir kuruluş, hizmete girişinin 22. yılında farklı bir konsepte imza atarak “fotoğraflı hatıralar” yarışması düzenledi. Müşterilerine, hafızalarını gözden geçirip, geride kalan 22 yıl boyunca tesislerinin bünyesinde yaşadıkları güzel bir olayın hatırasını, varsa video kayıtları ya da fotoğraflarıyla birlikte yazıya dökmeleri ve kendilerine iletmeleri çağrısı yapan AVM, uzman bir jürinin değerlendirmesinin ardından, en özgün ve de anlamlı hatırayı paylaşan müşterilerine 5000, 2500 ve 1000’er liralık hediye çeki takdim edecek. Görsellerle desteklenmiş bu hatıraların kuruluşun aylık dergisinde yayımlanarak kayıt altına alınmasının yanı sıra, finale kalan 47 katılımcı da çift kişilik sinema bileti kazanacak.

17-12/25/whatsapp-image-2017-12-25-at-171347.jpeg

Kapılarını ilk kez 1995 yılında ziyaretçilerine açan ve aradan geçen yıllar boyunca İstanbul’un popüler dinlence, eğlence, alışveriş mekânları arasındaki konumunu muhafaza eden bu AVM, 20. kuruluş yıldönümünü kutladığı 2015 yılında geniş kapsamlı bir restorasyon geçirmiş, mimari dünyasının en son teknolojilerinin kullanıldığı bir “akıllı bina”ya dönüştürülmüştü. Tesisin meydanında yer alan nostaljik atlıkarınca düzeneği ise özellikle çocukların en fazla ziyaret edip hatıra fotoğrafı çektikleri bölüm olarak, zaman içinde alışveriş kompleksinin simgesine dönüşecekti.

Son katılım tarihi 29 Aralık Cuma olarak belirlenen yarışma hakkındaki her türlü bilgiyi, yarışma için açılan şu internet sitesinden öğrenebilirsiniz:

YARIŞMA BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN