Kadir Çöpdemir Ankara’da sevenleriyle buluştu

Kadir Çöpdemir Ankara’da sevenleriyle buluştu

Ünlü komedyen Kadir Çöpdemir, “Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi” kapsamında “Konumuz: Sudan Sebepler” sohbeti için son durağı Ankara’da sevenleriyle buluştu.

Komedyen Kadir Çöpdemir, çevre ve su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğini sağlamak konusunda toplumdaki farkındalığı artırmak amacıyla yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi” kapsamında Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Konferans Salonu’nda “Konumuz: Sudan Sebepler” sohbeti için son durağı olan Ankara’da sevenleriyle buluştu. Projenin öncelikli hedef kitlesi arasında bulunan üniversite öğrencilerine ve gençlere çevrenin korunması ve suyun verimli kullanımını aktaran Çöpdemir, "Su fakiri olma yolunda gidiyor dünya. Ülkemiz biraz daha avantajlı o konuda ama ülkemizde o yolda gidiyor. Belki biz bu günleri görmeyeceğiz ama çocuklarımız görecek. Yeni nesiller bununla tanışacaklar. Bu konuda farkındalığı oluşturmak için duyarlılığı artırmak için Özgür bey çok önemli bir proje tertipledi. Sağolsun bizi de çözüm ortağı yaptı. Memleketi dolaşıyoruz, suyun duyarlılığı ve farkındalığı üzerinde söyleyeceklerimizi söylüyoruz. Bir parça olsun insanlara bu konudaki hassasiyeti taşıyabilirsek bu proje başarılı olacaktır. Bu işi ertelememek lazım. Bir yerde su kaçağı varsa hemen müdahale edin" dedi.

"Suyumuza dikkat etmemiz gerekiyor" diyen Proje Koordinatörü Özgür Aydıncak, "Kadir beye teşekkür ediyoruz böyle bir projede bizi yalnız bırakmadığı için. Projemiz su kaynaklarının verimli şekilde kullanılması ve gelecek nesillere aktarılması yönünde farkındalık yaratan bir proje. Yaklaşık 9 ayda bitmesi gereken bir projeyi, zamanında Aralık ayında bitireceğiz inşallah. Projemizde belgeseller hazırladık. Kamu spotları yaptık. Milli Eğitim Bakanlığının tüm okullarında su elçileri kulüpleri kurduk. 85 devlet memurunu bu konuda eğittik. Tüm Türkiye’de suyla ilgili farkındalık yaratan toplantılar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
Takım Lideri Prof. Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç ise, "Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah mesajımız kitlelere ulaşır. Su çok değerli, 1 tonu 5 veya 10 liradan ibaret değil. Bulmadığımız zamanlarda ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Topluma şöyle sesleneceğiz ’suyla yaşa çok yaşa’ diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Programın başında, ünlü komedyen Kadir Çöpdemir hayranlarının yüzünü güldürmek için renkli görüntülere sahne olan bir stand up gösterisi ardından da, Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Teknik Destek Projesi Koordinatörü Özgür Aydıncak ve Takım Lideri Prof. Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç ile “Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi” kapsamında bir sohbet gerçekleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN