Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Doktoru açıklama yaptı

Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Doktoru açıklama yaptı

Kadir İnanır gece saatlerinde apar topar acilen Beşiktaş Fulya’da bir özel hastaneye kaldırıldı. Usta Sanatçı’nın ne rahatsızlığı olduğu merak edilirken ilk bilgiler beynine bir kan pıhtısı atıldığı şeklinde açıklama ile geldi. Ardından Kadir İnanır’ın doktoru resmi bir açıklama yaparak hayati tehlikesinin olmadığını açıkladı. Kadir İnanır’ın sağlık durumunu merak eden yakınları özel hastaneye akın ettiler.

Gece saatlerinde rahatsızlanması sebebiyle Fulya’da özel bir hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’dan bir haber geldi. Hayranları ve sevenleri Usta Sanatçı’yı merak ediyordu. Beynine kan pıhtısı atılan Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı doktoru tarafından resmi açıklama ile açıklandı. Bütün sevenleri Usta Sanatçı Kadir İnanır’ı ziyaret etmek için hastaneye akın etti. Şimdilik yoğun bakımda gözetim altında bulunana Kadir İnanır ne zaman normal odaya çıkacak bilinmiyor.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA DÜZELTME

Pazar gece saatlerinde hastaneye kaldırıldığın söylenen İnanır'ın durumuyla ilgili de bir düzeltme yapıldı. Buna göre İnanır, ilk sağlık problemi belirtilerini pazar sabah saatlerinde yaşadı. Eve çağrılan doktorlar tarafından ikna edilen Kadir İnanır, pazar öğlen saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

YÜZDE ASİMETRİ VE KONUŞMA BOZUKLUĞU

Yüzünde asimetri olan ve konuşma zorluğu çeken  Kadir İnanır 14.00'te operasyona alındı. Açık ameliyat uygulanmayan ve anjiyoya benzer bir yöntemle operasyona alınan İnanır'ın hayati tehlikesi olmadığı belirtilldi.

1 HAFTA İÇİNDE TABURCU OLMASI BEKLENİYOR

Operasyon sonrası asimetri bozukluğu giden ve konuşma problemi ortadan kalkan İnanır'ın tedavisinin beklenen şekilde devam etmesi durumda 3-4 gün daha devam edeceği ve Yeşilçam'ın yaşayan efsanesinin 1 hafta 10 güne kadar taburcu olabileceği açıklandı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran ve İnanır'ın doktoru basın toplantısı düzenledi. Baran, Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili "Genel durumu şu an iyi. hayati tehlikesi yok" açıklamasını yaptı.

"UMARIM SİZİN KARŞINIZA DA O ÇIKAR"

Kadir İnanır'ı mutfakta bayılıp yere düşerken tutan hayat arkadaşı Jülide Kural, basın mensuplarına usta oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kural "Ben iyi olduğuma göre o da iyiyiye gidiyor. Her şey yolunda konuşuyor sohbet ediyoruz. Umarım sizin karşınıza da o çıkar, sağlığı hakkında bilgi verir. Daha iyi günlerde Kadir'le beni çekersiniz inşallah" diye konuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN