Kanser hastasından Trump'a çağrı: Bizi öldüreceksin!

Kanser hastasından Trump'a çağrı: Bizi öldüreceksin!

ABD Başkanı Trump, sağlık yasasında yapmak istediği değişikliği eleştiren bir kanser hastasını Twitter'da engelledi. Kemoterapi gören genç kadın, Trump'a bir video ile tepki gösterdi: Birisinin bizi korumasına ihtiyacımız var, satmasına değil.

Kanser nedeniyle kemoterapi gören Laura Packard, kendisini Twitter’da engelleyen ABD Başkanı Donald Trump’a bir videoyla seslendi. Packard, Trump’tan selefi Barack Obama döneminde yürürlüğe giren sağlık yasalarını geri çekmemesini istedi. 

Kanserin dördüncü evresinde olan Packard, tedavisini Obama’nın sağlık yasası sayesinde karşılayabildiğini ve Trump’ın planı hayata geçerse sigorta şirketlerine mahkûm olacağını söyledi. Videoyu Trump’ın kendisini engellemesinden sonra hazırlayan Packard şu ifadeleri kullandı:

“Şu an bunları size Twitter’dan yazamıyorum çünkü beni engellediniz. Umarım bu söylediklerim size başka bir şekilde ulaşır. Çok iyi görünmediğimi biliyorum çünkü mayıstan bu yana kemoterapi görüyorum ve kemoterapi bir insandan çok şey götürüyor. Kimleri riske attığınızı bilmeniz için bizi duymanız ve görmeniz çok önemli. Benim hayatımın bir anlamı var. Korkunç hastalıklarla veya trafik kazası gibi kazalarla yüzyüze olan milyonlarca Amerikalının, bizlerin hayatının anlamı var. Ve yapılacak şey, bizi sigorta şirketlerinin merhametine bırakmak değil… Birisinin bizi korumasına ihtiyacımız var, satmasına değil.”

17-09/24/donald-1506263744.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN