Kanserden kurtaran doktoruna klipli teşekkür

Kanserden kurtaran doktoruna klipli teşekkür

Şiddetli baş ağrıları nedeniyle altı yıl önce hastaneye başvuran Melek İrdem’in beyninde hayati tehlikeye yol açabilecek bir tümör tespit edildi. Hayata küsmeden tedavi sürecini başlatan 34 yaşındaki müzisyen, ‘Timur’ adını verdiği kitleyi başarılı bir operasyonla çıkaran doktoru Prof. Dr. Sait Naderi’ye yazdığı şarkı ve çektiği kliple teşekkür etti. Hastasının süpriziyle büyük mutluluk yaşayan Naderi, “Keşke herkes Melek gibi pozitif olsa. Bizim işimiz çok daha kolay olur” dedi.

Hayati risk taşıyan beyin tümörünü önce pozitif enerjisiyle sonra da doktoru Prof. Dr. Sait Naderi’nin özenli çabasıyla yendi. Birkaç kez tekrarlayan hastalığına adeta savaş açan müzisyen Melek İrdem, mücadele hikayesini ve kendini kurtaran kahraman doktorunu yazdığı bir şarkıyla anlattı.

17-06/23/efrt.jpg

Müzisyen Melek’in (34) hayatı, 2011’de beyninde tespit edilen tümörle değişti. 3 defa operasyon geçirmesine rağmen hayata pozitif bakmayı sürdüren genç müzisyen ‘Timur’ adını verdiği tümörüyle giriştiği mücadeleyi kazandı. Sağlığına kavuşan İrdem, riskli ameliyatlarını başarıyla gerçekleştiren Prof. Dr. Sait Naderi’ye teşekkür etmek için bir şarkı yaptı. Şarkıyı çok beğendiği belirten Prof. Dr. Naderi “Çok gurur duydum. Keşke herkes Melek gibi olsa” dedi.

17-06/23/24-kr-03-sayfa-foto-manset.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN