Kasap İbo kimdir? Ege'nin Hamsisi Kasap İbo Kasapoğlu Mustafa Şen kimdir?

Kasap İbo kimdir? Ege'nin Hamsisi Kasap İbo Kasapoğlu Mustafa Şen kimdir?

Kasap İbo kimdir? sorusu TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ege'nin Hamsisi dizisinden sonra sorulmaya ve araştırılmaya başlandı. İşte Kasap İbo Kasapoğlu Mustafa Şen kimdir? sorusunun yanıtı...

TRT 1 ekranlarının yaz dizisi Ege'nin Hamsisi'nden sonra Kasap İbo kimdir? sorusu gündeme geldi. İşte Kasap İbo karekterine hayat veren Mustafa Şen kimdir? sorusunun yanıtı...

Kasap İbo kimdir sorusu Ege'nin Hamsisi dizisi daha yayınlanmadan önce merak edilmeye ver google gibi arama motorlarında aranmaya başlandı. Ege'nin Hamsisi 16 Temmuz pazartesi akşamı TRT 1 ekranlara gelecek. Dizinin Kasap İbo'su şimdiden izleyicilerden tam not aldı. Kasap İbo kimdir ve bu karaktere hayat veren Mustafa Şen kimdir sorularının yanıtı haber detayda...

18-07/16/kasap-ibo-1531726207.jpg

İBO KASAPOĞLU KİMDİR?

İbo aynı soy adında da olduğu gibi kasabanın kasabıdır. Karısı Hatçe’de kasabanın manavıdır. Bir kızları vardır Hale. O da kasabanın gözde kızlarındandır. İbo’nun şu hayatta tek gayesi vardır hiç mutlu olmayan Hatçe’yi mutlu etmek. 

MUSTAFA ŞEN KİMDİR? 

Mustafa Şen hem oyuncu hemde amatör şekilde yapımcıdır.

EGE'NİN HAMSİSİ DİZİSİ İLK BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

 

EGE'NİN HAMSİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

TRT 1, izleyicilerinin merakla beklediği Ege’nin Hamsisi, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20.00’da ekranlara gelecek.

EGE'NİN HAMSİSİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ege’nin Hamsisi’nin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı.

 

EGE'NİN HAMSİSİ DİZİSİ KONUSU

Komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çeken dizinin kısa zamanda reytinlerde üst sıralara oturacağına kesin gözü ile bakılıyor. 

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

Sığacıklı Melahat, eşini kaybettikten sonra oğlu Deniz ve kızı Derya’yı büyütmek için Ege mutfağına özgü yemekleriyle meşhur olan ‘Enginar Kalbi’ restoranını açmıştır. Kısa sürede de hem kasabanın hem de bölgeye gelen turistlerin gözdesi olmuştur. Yeni hedefi karşı dükkanı da tutup işleri büyütmektir. Oğlu Deniz askerden dönünce hasreti sona erecek, işleri büyütecek ve mutlu mesut yaşayıp gideceklerdir. Kasabalıyla Deniz’in askerden dönüşünü kutlarken, Rize’nin yaylasında da Şevket, kızı Zeynep üniversiteden mezun olduğu için bir şenlik düzenlemiştir. Artık kızı, oğlu ve ablasıyla Rize’de mutlu mesut yaşayacaktır. Ege’de zeybek, Rize’de horon sesleri yükselirken; hayat Melahat ve Şevket’in planlarını altüst eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN