Kemal Sabah 'Farzet' ile meydan okudu

Kemal Sabah 'Farzet' ile meydan okudu

Son dönemde müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Kemal Sabah, söz ve müziği Niran Ünsal ve Seda Akay'a ait olan 'Farzet' şarkısıyla müzik piyasasını kasıp kavurmayı hedefliyor.

Son dönemde müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Kemal Sabah, söz ve müziği Niran Ünsal ile Seda Akay'a ait 'Farzet'e bambaşka bir yorum getiriyor. Farzet adlı cover single çalışmasını müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Kemal Sabah, iddialı konuşmaktan da geri durmuyor. Aranjesini Doğu Kılıç'ın yaptığı eserin daha önce birçok ünlü isim tarafından seslendirilmesini bir risk olarak görmediğini söyleyen Sabah, “Farzet'i bir de Kemal Sabah yorumuyla dinleyicilerime ulaştırmak istedim. Daha önce değerli müzisyenler seslendirdi ama benim yorumum biraz farklı olacak” dedi.

Güçlü sesiyle ve kendine has yorumuyla dikkat çeken Kemal Sabah, Toygar Işıklı ve Murat Evgin'e olan benzerliğiyle de ilgi topluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN