Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık iyileşti mi? Hastalığı ne?

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık iyileşti mi? Hastalığı ne?

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık iyileşti mi? soruları sağlık durumu ile ilgili gelen son haberlerden sonra aranmaya başlandı. Sevenleri 'Kenan Işık'ın hastalığı ne?' sorusunu da arama motorlarında sorguluyor. Işık'ın aile yakınları sevilen sunucunun son durumu ile ilgili bilgi verdi. İşte 4 yıl sonra Kenan Işık'ın sağlık surumu ile ilgili gelen iyi haberin detayları...

Kenan Işık'ın sağlık durumu google aramalarında trend oldu. Aile yakınları 'Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık iyileşti mi?' sorularının yanıtını verdi. Türkiye'nin sevilen sunucusunun sağlık durumu hakkında bilgi veren yakınları ve arkadaşları hayati fonksiyonlarının düzeldiğini açıkladı. Peki Kenan Işık'ın hastalığı ne? Kenan Işık kimdir ve kaç yaşındadır? İşte sevilen isim hakkında merak ettiğiniz her şey...

Kenan Işık'ın 4 yıl önce spor salonunda ayağı kayıp düşmüştü. Işık düşmenin etkisi ile beyin kanaması geçirerek komaya girmişti. Aile yakınları durumu ağır olan sanatçıyı hastaneden  çıkararak evine götürmüştü. Kenan Işık'ı Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde bulunan yazlığında adeta bir yoğun bakım odası oluşturan yakınları sağlık durumu ile ilgili iyi haberi bu gün sevenleri ile paylaştı. Peki Kenan Işık iyileşti mi? 

KENAN IŞIK'IN HAYATİ FONKSİYONLARI YERİNE GELDİ

Kenan Işık 4 yıldır bitkisel hayattaydı.  Kenan Işık 4 yıl önce spor salonnunda ayağı kayarak düşmüştü. Düşme esnansında başını sert bir şekilde çarptığı için beyin kanaması geçirip komaya girmişti. Uzun süre bitkisel hayatta kalan Işık'tan bu gün iyi haber geldi. Geçtiğimiz günlerde ise Murat Yıldırım, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasının eski sunucusu Kenan Işık ile ilgili, “Ailesinden dolayı ziyaret etme şansım olmadı. İnşallah en yakın zamanda gelir ve programı sunmaya devam eder” diye yorum yapmıştı. Kenan Işık'ı Bodrum'da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen, ancak videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinleri, Işık, hakkında sevindirici açıklamalar yaptı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Kenan Işık'ın sol tarafının felçli olduğu, ayakta duramadığını ve yürüyemediğini söylediler. Ancak bir kişinin yardımı ile hareket edebildiğini belirten görgü tanıkları, Kenan Işık’ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirttiler.

KENAN IŞIK, 29 AĞUSTOS’DA İSTANBUL’A DÖNDÜ

Kenan Işık’ın yazlıktan komşusu “Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum’da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum’da bulunan evinden ayrılarak İstanbul’a döndü” dedi. 

18-09/04/kenan-isik.jpg

KENAN IŞIK KİMDİR?

Malatya Yeşilyurt'ta 1947 yılında doğan Kenan Işık'ın tam adı Yusuf Kenan Işık'tır.

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır.

Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir.

2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu.

Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının halen sunuculuğuna devam etmektedir.

KENAN IŞIK'IN HASTALIĞI NE?

Uzun süredir sıkıntılı süreç geçiren Kenan Işık'ın hastalığı ne merak ediliyor. Spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. 21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.Fakat Kenan Işık'ın sağlık durumu hiç bir zaman normale dönmedi. Kenan Işık iyileştimi diye merak edenlere kısmi bir iyileşme var diye biliriz. 

İFLAS EDEN MÜZİK ŞİRKETİNDE KENAN IŞIK’IN DA ŞİİR ALBÜMÜDE VAR

İflas eden Kiss Müzik'e ait birbirinden ünlü sanatçıların albümlerinin yapımcılık ve eser işletme belgelerinin açık artırma usulü satışı yapılacaktı. İflas masası, prodüktör Cüneyt Ortan'ın verdiği dilekçe üzerine satışı durdurdu. İflas masası 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartılan eserleri seslendiren sanatçıların hak kaybına uğramaması ve ileride doğacak zararların önüne geçilmesi için satışı ileri bir tarihe erteledi. Kiss Müzik'in iflas etmesi sonrasında satışa çıkarılan albümlerin içerisinde pek çok ünlü isimle birlikte başarılı sunucu Kenan Işık'ın da şiir albümünün bulunduğu bilgisine ulaşıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN