Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'a yüzük aldı | Başı maliye ile belaya girdi

Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'a yüzük aldı | Başı maliye ile belaya girdi

DJ Kerimcan Durmaz, Bostancı konserinde kendisine destek veren Demet Akalın’a pırlanta yüzük hediye etti. Akalın “Kuzum ne gerek vardı” diyerek yüzüğün fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Kerimcan Durmaz sosyal medyanın gündeminde. DJ Kerimcan Durmaz Demet Akalın'a pırlanta yüzük hediye etmişti. Durmaz Bostancı konserinde Akalın'a jest yapmıştı. Durmaz'ın başı bu olaydan sonra maliye ile belaya girdi. 

Kerimcan Durmaz Nişantaşı’nda bir mağazadan pırlanta yüzük alırken görüntülendi. Durmaz gazetecilerin yüzüğü kime aldığını sorması üzerine , “Demet Akalın Bostancı’daki konserimde sahneye çıkıp, bana destek olmuştu. Bu jestine karşılık kendisine ufak bir hediye aldım” dedi. Yüzüğün fiyatıyla ilgili ısrarlı sorular üzerine ünlü DJ “Fiyatını söyleyemem. Zaten maliye ile başım belada” diye konuştu. Akalın ise “Kuzum ne gerek vardı” notuyla yüzüğün fotoğrafını paylaştı.

18-01/21/kerimcan.Jpeg

ABLASIYLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Genellikle arkadaşları ve ünlü isimlerle paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Kerimcan Durmaz’ın son paylaşımı çok konuşuldu. Fenomenin bir restoranda ablası Serap Akbudak’la çektiği ve altına “ablam” notunu paylaştığı selfie beğeni ve yorum rekoru kırdı.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenomeni 22 yaşında. Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ’lik yapmaktadır, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz’ın büyük hayali ise tasarımcı olmak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN