Kim Kardashian yeni diyet programını açıkladı

Kim Kardashian yeni diyet programını açıkladı

Dünyaca ünlü realityshow yıldızı Kim Kardashian, ideal kilosuna kavuşmak için 3 kilo daha vermesi gerekiyor. Kendine yeni bir program hazırlayan Kardashian'ın ailesi bu tutkusundan rahatsız.

Kim Kardashian'a yakın kaynakların iddiasına göre; ABD'li magazin yıldızı, son dönemde zayıf ve fit bir görüntüye sahip olmayı takıntı haline getirdiği için Diyet programına uymuyor.

Milliyet'te yer alan habere göre Kardashian'ın, annesini geçirdiği bir estetik operasyon sonucu kaybeden eşi Kanye West’in itirazlarına rağmen sık sık operasyon geçirdiği de öne sürülüyor.

Kilo takıntısının kötü sonuçlar doğurmasından korkulan Kardashian, büyük oğlu North West’in doğumu sonrasında verdiği kiloları, küçük oğlu Saint West’e hamileyken geri almıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN