'Kürk Mantolu Madonna' kapalı gişe

'Kürk Mantolu Madonna' kapalı gişe

Uzun zamandır merakla beklenen 'Kürk Mantolu Madonna', ekim ve kasım ayında yaptığı 9 gösterimle 6 bin seyirciye ulaştı. Kapalı gişe oynayan 'Kürk Mantolu Madonna'ya, Türkiye genelinden ve yurtdışından yoğun turne davetleri geliyor.

Engin Alkan’ın sahneye uyarlayıp yönettiği; Menderes Samancılar, Tuba Ünsal, Alper Saldıran, Sercan Badur, Lila Gürmen, Sacide Taşaner ve Kayhan Yıldızoğlu’nun (konuk Oyuncu) yer aldığı, Sabahattin Ali'nin ölümsüz eseri 'Kürk Mantolu Madonna', ekim ayında ilk kez tiyatro oyunu olarak sahneye taşındı.

Son iki aydır 'Kürk Mantolu Madonna’nın sahnelenmeye başlamasıyla tiyatroya olan ilgi arttı. Oyun biletlerinin satışa çıktıktan sonra iki saat içinde tükenmesi ve bugüne kadar sahlenenen 9 gösterimin de kapalı gişe oynayarak 6 bin seyirciye ulaşması projenin başarısını kanıtlıyor.

'Kürk Mantolu Madonna’nın oyuncu ve yapımcılarına özellikle İstanbul dışı ve yurtdışından turne talepleri geliyor.  

 

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN