Kuşadası’nda Kan ve kök hücre bağış kampanyası başlatıldı

Kuşadası’nda Kan ve kök hücre bağış kampanyası başlatıldı

Kök hücre ve kan bağışında 1000 gönüllü kampanyası. Kuşadası’nda "1000 gönüllüden 1’i de sen olur musun?" isimli kan-kök hücre bağış kampanyası başlatıldı.

Kök hücre ve kan bağışında büyük kampanya. Kızılay pek çok hastalığın tedavisinde umut olan kök hücre bağışı alıyor. Kuşadası sahil bandındaki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda gerçekleştirilen ve Sağlık Bakanlığı ve Kızılay tarafından desteklenen kampanyanın tanıtımı için etkinlik düzenlendi. Bağış kampanyasının gönüllü olarak sorumluluğunu üstelenen Çiğdem Kuzucu, Türkiye genelinde nakil bekleyen çok sayıda hasta olduğunu, uygun kök hücrenin bulunmadığı zaman hastaların hayatının kaybettiğini belirterek, herkesi kök hücre bağışı yapmaya çağırdı. “ 1000 gönüllüden 1’i sen olur musun ? “ sloganıyla düzenlenen ve iki gün sürecek olan kan-kök hücre bağış kampanyasına ilk günden Kuşadalılar büyük ilgi gösterirken, bağış yapmak isteyen vatandaşlar Kızılay araçlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN