Kuzey Vargın'ın cenazesi kızına teslim edildi

Kuzey Vargın'ın cenazesi kızına teslim edildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde böbrek yetmezliği sonucu hayatını kaybeden ünlü sinema sanatçısı Kuzey Vargın'ın cenazesini kızı Tuğçe Kuzey Yamak teslim aldı.

Yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Marmaris’te özel bir hastanede tedavi gördükten sonra böbrek yetmezliği teşhisi üzerine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen ve pazar günü hayatını kaybeden Kuzey Vargın’ın cenazesini kızı Tuğçe Kuzey Yamak teslim aldı. Vargın'ın cenazesi havayolu ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na götürülecek. 

17-08/16/vargin.Jpeg

Son derece üzgün olduğu görülen Tuğçe Kuzey Yamak, “Perşembe günü Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 67 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Çoklu organ yetmezliğinden pazar sabahı vefat etmişti. Söyleyecek bir şey yok. Çok üzgünüm” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN