KYK bursları ne zaman yatacak? KYK bursları bu hafta yatar mı?

KYK bursları ne zaman yatacak? KYK bursları bu hafta yatar mı?

Üniversite öğrencileri KYK burslarının ne zaman yatacağını merakla bekliyordu KYK burslarının önümüzdeki aydan itibaren öğrencilerin hesaplarına yatması bekleniyor. Zamlı burs ve kredilerde ilk ödeme kasım ayında iki aylık olarak yapılacak.

KYK bursları ne zaman yatacak? günün en çok merak edilen konularından biri oldu. KYK burs sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler şimdi bursların hesaplarına ne zaman yatacağını merak ediyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu bursların yatırılma tarihi ile ilgili bir açıklama yapmadı

Taahhütnamesini onaylayan öğrencilere 2018-2019 eğitim öğretim yılı başından itibaren ödeme yapılacak.

Taahhütnamesini onaylamayan öğrencilere ödeme yapılmayacak. Taahhütname onaylamayan öğrenciler (normal öğrenim süresi içerisinde olmak kaydıyla) bir sonraki eğitim öğretim yılında burs/kredi için tekrar başvurabilecek.

KYK BURSLARI NASIL ÇEKİLECEK?


Ziraat Bankası üzerinden burs ve kredilerini çekecek olan öğrenciler, şubelere gönderilecek olan kartlarını, belirlenen tarihlerde alabilecek. KYK kredi/burs
hesaplarına ait Genç Bankkartların teslim alınacağı tarihleri ve Şubeyi/Hizmet Noktasını T.C. Kimlik numarası ile aşağıdaki link üzerinden öğrenmek mümkün olabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN