Lavaboda kalan saçlar ilişkiyi bitiriyor

Lavaboda kalan saçlar  ilişkiyi bitiriyor

Almanya’da ‘Dünya Affetme Günü’ de ilişkilerin sona erme sebepleri üzerinde yapılan anketten ilginç sonuçlar çıktı. Ankete göre Almanların tahammül edemediği şeylerin başında şampuan kapağını açık bırakmak, çöp kutusuna torba koymamak, lavaboda kalan saçlar gibi ‘sudan’ sebepler geliyor.

KARAR FRANKFURT

Almanya’nın en büyük partner borsalarından Elite Partner’in üyelerine “Partnerinizin hangi hatasını affetmezsiniz?” şeklinde soru soruldu. Verilen cevapların başında ‘aldatmak’ ve ‘özgür alan bırakmamak’ gibi alışıldık sebepler bulunurken, üyeler ilişki için ‘çöpleri çöp kutusuna atmamak’, ‘son parça çikolatayı yemek’, ‘ön temizlik yapmadan kirli bulaşıkları bulaşık makinasına koymak’ gibi sudan sebebleri de affedilmez bir hata olarak  görüyor. ‘Dünya Affetme Günü’ dolayısıyla yapılan ankette Alman bekarların affedemediği hatalar şu şekilde sıralanıyor:  ‘Çöp kutusuna yeni çöp torbası koymamak’,  ‘Herkesin yaptığı Facebook paylaşımlarını modası geçtiği halde paylaşmak’, ‘Banyoda şampuan kapağını açık bırakmak’, ‘Partnerleriyle ortak özellikleri olmayan ünlüleri övmek’, ‘Çorapları ortada bırakmak’, ‘Boş yoğurt kaselerini çöpe atmamak’.

Alman bekarlarının ilişkiye hasar verdiğini düşündüğü şeylerden biri de “Halep’te binlerce çocuk ölüyor, sen ortalıktaki birkaç parça eşya için kızıyorsun’’ şeklindeki argümanlar. Son parça çikolatayı yemek, lavaboda kalan saçlar, bahşiş verirken rakamı düzlememek, aksesuarı çok olan hobilere sahip olmak, espiriyi kaçırmak ve diş macununu, kraker vs gibi paketleri farklı açma yöntemleri de Almanlar için  sonu ayrılıkla biten bir birlikteliğe neden olabiliyor.

Üyelerin affedemediği hataların çokluğu ve sığlığı, milyonlarca üyesi bulanan Elite Parner’in neden bu kadar rağbet gördüğü konusunda da fikir veriyor. Bir Almanla sağlıklı bir ilişki kurmak için bilinmesi gerek diğer noktalar ise şöyle: CD’leri ait olduğu kaba koymak, CD’leri artık her şeyin dijital olduğu gerekçesiyle çöpe atmak, ya da herhangi bir şeyi atmak, tıbbi bir gerekçe olmadan beslenme alışkanlıklarını değiştirmek, bu değişimi herkese anlatmak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN