Mac Miller kimdir? Mac Miller neden öldü?

Mac Miller kimdir? Mac Miller neden öldü?

Mac Miller evinde ölü bulundu haberinden sonra googlede 'Mac Miller kimdir? Mac Miller neden öldü?' soruları trend oldu. Mac Miller'in hayatı hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

'Mac Miller kimdir? Mac Miller neden öldü?' sorularının yanıtını ve ünlü şarkıcının haraketli yaşamına dair merak edilenleri yazımızda derledik. Mac Miller'in hayatını Los Angeles'ta son bulurken arkasında pek çok bilinmez bıraktı. İşte ünlü rapçi Mac Miller 'in ölüm sebebine ve hakkında arama motorlarında sorgulanan her şey...

MAC MILLER KİMDİR? 

26 yaşında evinde ölü bulunan şarkıcı Mac Miller hakkında pek çok şey merak ediliyor. 

Gerçek adı Malcolm James McCormick olan Mac Miller Kaliforniya yakınlarındaki evinde ölü bulundu. 26 yaşındaki Miller'in aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybettiği bildirildi.

MAC MILLER NEDEN ÖLDÜ?

Mac Miller neden öldü sorusu hayranları tarafından merak ediliyor. ABD basınındaki haberlere göre asıl adı Malcolm James McCormick olan 26 yaşındaki rapçi Miller, evinde ölü bir şekilde bulundu. Genç rapçinin ölüm nedeninin aşırı dozda uyuşturucudan kaynaklandığı belirtildi.

Miller, mayıs ayında uyuşturucunun etkisi altında araba kullandığı tespit edilince gözaltına alınmıştı.

18-09/08/mac-miller-kimdir.jpg

MAC MILLER KİMDİR?

2010 yılı başlarında plak şirketi Rostrum Records ile sözleşme yapan Miller, ilk stüdyo albümünü 2011'in kasım ayında Blue Slide Park ile yaptı. Albüm, Amerikan Billboard 200 listesinde bir numaraya yükselmişti.

Tha Dogg Pound'un 1995 çıkışlı Dogg Food albümünden bu yana ABD'de liste başı olan ilk bağımsız albüm olmuştu.

Miller'ın ikinci stüdyo albümü Watching Movies with the Sound Off, Haziran 2013'te dinleyiciyle buluşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN