Mehmet Ali Erbil son dakika sağlık durumu | 11 Kasım kızı Sezin Erbil'i çıldırtan iddia

Mehmet Ali Erbil son dakika sağlık durumu | 11 Kasım kızı Sezin Erbil'i çıldırtan iddia

Mehmet Ali Erbil son dakika sağlık durumu nedir? 11 Kasım Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'i çıldırtan iddiada ne deniyor? Mehmet Ali Erbil'in reklam için yoğun bakımda tutulduğu iddiası doğru mu? Erbil evinin banyosunda düşünce hastaneye kaldırılmıştı. Doktor olan kız kardeşi Yeşim Erbil sağlık durumu ile ilgili son durumunu anlatan bir açıklama yaptı. İşte Sezin Erbil ve Yeşim Erbil'in konu hakkında yaptığı açıklamalar...

Mehmet Ali Erbil son dakika sağlık durumu vatandaşlar yarafından merak ediliyor. Kızı Sezin Erbil ve doktor olan kardeşi Yeşim Erbil sağlık durumu hakkında ne dedi? 11 Kasım kızı Sezin Erbil'i çıldırtan iddia  ne? İşte Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili son gelişmler ve kızı tarafından yapılan açıklamaların detayları...

SEZİN ERBİL'İ ÇILDIRTAN İDDİA

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil son iddialar karşısında adeta çılgına döndü. Bir köşe yazarının, Mehmet Ali Erbil'in "reklam için yoğun bakımda tutuluyor" iddiasını ortaya atması Sezin Erbil'i isyan ettirdi. Instagram hesabı üzerinden sert bir açıklama yapan Sezin Erbil, "Bana bunları yazdırdınız ya çok ayıp. Bir gazeteci tarafından bir post paylaşılmış. Güya bizim bir aile dostumuz, abim hastaneye yattıktan 3 gün sonra abimle konuşmuş. Ama böyle bir şey yok. Durum, size aktardığımdan daha ciddi. Durum kötü, beklemedeyiz. Her gün iyi bir haber bekliyoruz" dedi.

18-11/11/11-kasim-mehmet-ali-erbilin-kizi-sezin-erbili-cildirtan-iddia.jpg

ERBİL'İN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ DOKTOR KARDEŞİ NE DEDİ?

SON DAKİKA:Yeşim Erbil, sosyal hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Mehmet Ali Erbil’in şu anda durumunun stabil olduğunu belirtti.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili profesör olan kız kardeşi Yeşim Erbil açıklama yaptı. Doktor kardeşi açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunu bu sözlerle anlattı: Süreç devam ediyor. Tansiyon, nabız, idrar stabil durumda yani kötüleşme yok, ileriye gidiş yok. Yoğun bakımda yatan her hasta için geçerli,sürprizler olabilir. Olursa çaresine bakılır. Çok ağır badireler anlattı. 17 yıldır bunu yaşadığı için damarlar bir genişleyip bir daralmaktan herhalde vücut adapte oldu. Bande olsa şu an yaşamıyor olurdum. Son 10 gün içinde 7.5 litre kanadı. Vücut dirençli... İnşallah atlatacak. Süreci yakından takip ediyorum. Şuan yeni bir kanaması yok. İyi olsun da ne kadar zaman alırsa alsın...Abim tedaviye cevap veriyor en sevindirici tarafı bu...

18-11/11/mehmet-ali-erbil-saglik-durumu.jpg

MEHMET ALİ ERBİL’İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil acil hastaneye kaldırılmış yapılan tedavilerin ardından yoğun bakıma alınmıştı. Uzun süren tedavi sürecinin ardından dün Erbil'den iyi haber gelmişti. Ünlü şovmen bugün tekrar fenalaştı. Kanama geçiren Erbil, apar topar operasyona alındı. Babasının sağlık durumunu sosyal medyadan duyuran Sezin Erbil, sevenlerinden dua istedi. Erbil; 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' mesajını paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil sosyal medya hesabından abisi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; Yanlış duyumlar olmaması adına abimin durumunu özetlemek istiyorum. Dün akşamüzeri kırık kaburgasının sivri ucu diafragmada bir damarı yaraladı ve yine göğüs içine kanama nedeni ile ameliyat edildi ve kanama durduruldu. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Yine dualarımızla iyileşecek inşallah. Neden böyle oluyor demiyorum. Olumlu olumsuz her şey bizim için. Atlatacak bunu da inşallah.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN