Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Ayça Değirmencioğlu kaç yaşında, ne iş yapar?

Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Ayça Değirmencioğlu kaç yaşında, ne iş yapar?

Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Ayça Değirmencioğlu kaç yaşında, ne iş yapar? soruları Loris Karius'un mesaj attığı iddialarından sonra sosyal medyada gündem oldu. İşte Ayça Değirmencioğlu hakkında merak edilenler...

Loris Karius'un mesaj attığı Melis Ayça Değirmencioğlu kimdir? Ayça Değirmencioğlu kaç yaşında, ne iş yapar? Instagram fenomeni ve model olan Melis Ayça Değirmencioğlu, sosyal medyada çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımdan sonra kullanıcılar Değirmencioğlu merak edip araştırmaya başladı. 

MELİS AYÇA DEĞİRMENCİOĞLU KİMDİR? 

Ayça Değirmencioğlu, Loris Karius'un kendisine attığı mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. 

Ankara’da yaşayan Melis Ayça Değirmencioğlu, 1989 yılında dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Instagram'da da bir hayli takipçisi olan Melis Ayça Değirmencioğlu, aynı zamanda bir blogger. Melis Ayça Değirmencioğlu, en sevdiği özelliğini ''disiplinli olmak'' olarak nitelendirirken, en sevmediği özelliğini ise; ''Çok fevriyim, hata kaldıramıyorum ve çok çabuk tepki veriyorum olaylara'' şeklinde açıklıyor.

18-09/04/loris-karius-kimdir.jpg

LORİS KARİUS KİMDİR? 

Loris Karius, İngiltere'nin en köklü futbol kulüplerinden birisi olan Liverpool FC takımında kaleci pozisyonunda yer alan ünlü bir futbolcudur. 

1993 senesinin 22 Haziran tarihinde dünyaya gelen Loris Karius, Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde bulunan ve 32.334 nüfusa sahip olan Biberach an der Riss şehrinde hayata gözlerini açmıştır. 1,89 m boyunda ve 75 kg olduğu bilinen Karius, Harald Karius ile Christine Karius'un oğludur. Babası tarafından motosiklet sürmesi konusunda yoğun şekilde teşvik edilen sporcu, dedesi Karl tarafından yönlendirildiği futbola daha büyük bir ilgi duyarak bu alana yönelmiştir. 2009 yılında İngiltere'ye taşınan futbolcu, taşınana kadar doğduğu şehir olan Biberach an der Riss'te özel olarak eğitim görmüştür. 

Bundesliga'nın ilk transfer kalecisi oldu

2009 yılında Manchester City'ye taşınmadan önce kariyerini Stuttgart ile 2005 senesinde başlatan ünlü futbolcu, Mainz 05 ile birlikte Almanya'ya dönüş yaptı. Bundesliga'nın ilk transfer kalecisi olan sporcu, ligin en iyi ikinci kalecisi olarak oy topladı. 4,7 milyon £ 'luk bir ücret karşılığında 2016 senesinde Liverpool'a transfer edilen Loris Karius, futbol gündeminde büyük yankı uyandırdı.

Taraftardan ölüm tehditleri aldı

İlk çıkışını 2016 senesinin 20 Eylül tarihinde gerçekleştiren futbolcu, ilk Premier Ligi maçını 24 Eylül tarihinde Reds için 5-1 galibiyetle sonuçlanan Hull City'e karşı oynadı. Aralık ayı başlarında ilk onbirden düşen Karius, 2018 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde de Real Madrid'e karşı oynadı. Maçın ardından tribünlerde kalan Liverpool taraftarlarına karşı ağlayan sporcu, yediği üç gol nedeniyle Twitter üzerinden ölüm tehditleri aldı. Kendisinin ve çocuklarının tehdit altında olduğunu belirten Loris Karius, Merseysi polisinden bir soruşturma başlatmasını istedi. 16 yaşından itibaren Almanya'yı tüm gençlik seviyelerinde temsil eden sporcu, uluslararası kariyerinde Timo Horn ve Marc-André ter Stegen arasındaki yoğun rekabet nedeniyle sınırlı kaldı ve çok fazla ilerleme kaydedemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN