MFÖ yeni albümden şarkılarla Bodrum'da

MFÖ yeni albümden şarkılarla Bodrum'da

Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ, yaz konserleri kapsamında 2 Eylül’de Bodrum’da sahne alacak. Yeni albümleriyle beğeni toplayan sevilen grup, Bodrum’da vereceği konserle hayranlarına yine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan Türk müziğinin efsane grubu MFÖ, Altınoluk, Çeşme ve Marmaris’deki başarılı konserlerinin ardından 2 Eylül’de Bodrum’da sevenleriyle buluşacak. 1960’lı yılların sonunda müzik hayatlarına başlayan ve o günden bugüne pek çok hit şarkıya hayat veren efsane grup, sevilen şarkılarını bu kez Bodrum’da seslendirecek.

YAZ TURNESİ BODRUM BODRUM İLE SONLANACAK

Konserde, ‘Ele güne karşı’, ‘Ali Desidero’, ‘Güllerin içinden’ ve ‘Bodrum Bodrum’ gibi yıllarca dillerden düşmeyen şarkıların yanı sıra yeni albümünden en güzel şarkılarını da seslendirecek olan MFÖ, sevenlerine 2 Eylül’de Bodrum Antik Tiyatro’da müzik dolu bir gece yaşatacak ve yaz turnesini sonlandıracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN