Mihran isminin anlamı nedir? | Şükran Ovalı'nın kızının adı Mihran ne demek?

Mihran isminin anlamı nedir? | Şükran Ovalı'nın kızının adı Mihran ne demek?

Mihran isminin anlamı merak edilmeye başlandı. Şükran Ovalı'nın kızının adı Mihran ne demek? sorusunun yanıtı ve diğer merak edilenler haberimizde.

Şükran Ovalı'nın kızının adı Mihran ne demek? Mihran isminin anlamı hakkında merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz. Şükran Ovalı bebeğinin daını Mihran koyacağını açıklamıştı. Doğum yapmasıyla birlikte Mihran ismi ve anlamı da merak edilmeye başlandı. İşte Mihran hakkındaki detaylar...

MİHRAN NE DEMEK?

Mihran isminin anlamı, son günlerde araştırılan konular arasında yer aldı.Mihran, Pakistan'da bulunan İndus nehrine, İslam dinine mensup olanların verdiği isimdir. Mihran, Pakistan'ın en uzun nehirdir. Çin'deki Tibet Platosu'ndan başlayan nehir batıya doğru Hindistan üzerinden devam ederek Pakistan'a ulaşır. Pakistan'da güneye doğru saparak Haydarabad şehrinden geçip Karaçi yakınlarında Umman Denizi'ne dökülür.

3.200 kilometre uzunluğundadır.

Başta ülkenin tahıl ambarı Pencap bölgesi olmak üzere Pakistan ekonomisinin en önemli su kaynağıdır.

MİHRAN İSMİNİN ANLAMI NEDİR? 

Binlerce kişinin merak ettiği Mihran isminin anlamı, internet üzerinden sorgulanmaya başlandı. Mihran ismi yukarıda da belirttiğimiz gibi nehir demek. Hindistan'a hayat veren nehir olan Mihran isminin anlamı da uzun nehir hayat veren akarsu demektir. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN