Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi dudak uçuklatıyor! Çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi dudak uçuklatıyor! Çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar?

Yılbaşı yaklaştıkça vatandaşlar da Milli Piyango bilet fiyatlarını ve ikramiyelerini merak ediyor. Milli Piyango İdaresi Tarafından belirlenen yılbaşı çekilişi büyük ikramiye tutarı rekor seviyede. Tam bilete isabet ederse yei bir rekor kırılmış olacak. Milli Piyango çeyrek veya yarım bilete dahi isabet etse dahi servet değerinde. İşte Çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları...

Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi tam 60 milyon lira olarak belirlendi. Milyonların hayallerini süsleyen ikramiyeyi kazanmak için vatandaşlar çeyrek, tam veya yarım Milli piyango bileti almak için bayilere akın etti. Yetkillerin verdiği bilgiye göre 1 adet 10 milyon lira, 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek. Milli Piyango yılbaşı biletleri ise 29 Kasım'dan itibaren satışta. Peki Çeyrek, yarım ve tam piyango biletleri bu yıl ne kadar?

MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında ödenecek ikramiye tutarı ise 348 milyon 180 bin lira olacak. Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılacak. Yılbaşı özel çekiliş biletleri, 29 Kasım Pazar gününden itibaren piyasaya sürülecek.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI İKRAMİYESİNDE REKOR

Milli Piyango İdaresi verilerine göre, bu yıl 60 milyon lira olarak belirlenen büyük ikramiye, son 10 yılda büyük artış gösterdi.

Büyük ikramiye, 2007 ve 2008 yıllarında 25 milyon lira olmuştu. Bu rakam 2009'da 30 milyon lira, 2010'da 35 milyon lira, 2011'de 40 milyon lira, 2012'de 45 milyon lira, 2013 ve 2014'te ise 50 milyon lira olarak belirlenmişti. Geçen yıl ise büyük ikramiye olarak 55 milyon lira verilmişti.

16-12/06/milli-piyango.jpg

MİLLİ PİYANGO SAHTEKARLARI TAKTİK DEĞİŞTİRDİ

Paşa Çakmak, Milli Piyango biletleri üzerinde yapılan sahtekarlıklarla ilgili de önemli bir bilgilendirmede bulundu. Sahtekarlıkta taktik değiştirildiğine dair bilgi veren Çakmak, Daha önce milli piyango biletleri üzerindeki rakamları değiştirerek, son bir ya da iki rakamına göre amorti ikramiyesi alan sahtekarların taktik değiştirdiğini bu kez de çekiliş tarihine rakam yapıştırarak esnaftan para aldığını söyledi.

YURTTA MİLLİ PİYANGO HEYECANI

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından büyük ikramiyesi 60 milyon TL olarak belirlenen yılbaşı biletleri vatandaşın umudu oldu.

Büyük ikramiyesi 60 milyon TL olan yılbaşı biletleri, Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri’de de satışa çıktı. Tam 60, yarım 30, çeyrek ise 15 liradan satışa sunulan biletlere vatandaşın ise ilgisi büyük. Büyük hayaller kurarak bilet alan vatandaşlardan bazıları büyük ikramiye çıktığı taktirde yurt dışına gitmek istediğini söylerken, bazıları da geleceği için yatırım yapacağını söyledi.

20 yılı aşkın süredir Milli Piyango biletleri satan Gülşehir Akyol ise, bu sene büyük ikramiyenin İç Anadolu Bölgesi’ne çıkacağını tahmin ettiğini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN