Murat Dalkılıç, cep telefonuyla Avustralya'da klip çekti | Video

Murat Dalkılıç, cep telefonuyla Avustralya'da klip çekti | Video

Murat Dalkılıç, 'Epik' adlı albümündeki parçalardan 'Daha İyisi Gelene Kadar' adlı şarkısına cep telefonuyla Avustralya'da klip çekti. Şarkıcı klibin montajını da kendisi yaptı. Dalkılıç'ın klibinin maliyeti ise sıfır lira.

Murat Dalkılıç, 'Epik' albümünde yer alan söz ve müziği kendisine aranjesi Öğünç Başara ait olan şarkısı “Daha İyisi Gelene Kadar” şarkısına kendi cep telefonuyla Avustralya'da klip çekti. Klibin kurgu ve montajı ünlü sanatçı tarafından yapıldı. Avustralya’nın en önemli dış mekan müzelerinden birisi olan Sovereign Hill, Sydney Limanı, Ünlü Opera Evi ve Sydney Liman Köprüsü mekanlarında çekilen klip çekimi dört saat sürdü. 

Epik albümünün ilk klibi 'Ben Bilmem' 140 bin TL ikinci klibi 'Soktuğu Duruma Bak'ın 100 bin TL’lik maliyetinden sonra yeni klibini cep telefonuyla sıfır maliyete çekmesi ilgi odağı oldu.

17-01/23/murat-dalkilia-kla-p-foto-11.jpg

17-01/23/murat-dalkilia-kla-p-foto.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN