Murat Özdemir papağana işkence yaptığı video

Murat Özdemir papağana işkence yaptığı video

Murat Özdemir Yemekteyiz'deki papağan görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Haberimizde Onur Büyüktopçu'nun 'Niye çığlık çığlığa bu papağan?' sorusunu sorduğu o anların VİDEOsunu bulabilirsiniz. İşte Yemekteyiz programındaki Murat Özdemir ve papağanın çığlık çığlığa görüntüleri...

Murat Özdemir Yemekteyiz'deki papağan görüntüleri Murat Özdemir'in gözaltına alındığı haberlerinden sonra yeniden sosyal medyada yayılmaya başlandı. Yemekteyiz programının sunucusu Murat Özdemir'in evindeki çekimler sırasında papağanın çığlık çığlığa bağırması gündemde. Onur Büyüktopçu'nun 'Niye çığlık çığlığa bu papağan?'  dediği video haberimizde. 

MURAT ÖZDEMİR PAPAĞANA İŞKENCE VİDEOSU SIONRASINDA GÖZALTINA ALINDI

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkini çeken Murat Özdemir, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden getirildiği sırada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya seslenen Özdemir’den Tarım ve Orman Bakanlığı da şikayetçi oldu.

Adını Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir'in papağana işkence yaptığı videonun yankıları sürüyor.

Özdemir’İn Jako cinsi papağana uygulandığı şiddetin ardından aylar önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasındaki görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu 'Yemekteyiz' programına katılan Özdemir yarışmacıları evinde ağırlamıştı. Yemek hazırlık sürecinde Onur Büyüktopçu'nun 'papağanınız konuşmuyor hiç' sorusuna Özdemir, 'konuşur, yaklaşayım' cevabını vermişti.


Murat Özdemir, papağanın yanına yaklaşmasıyla papağan bağırmaya başlamış, Onur Büyüktopçu da 'Niye çığlık çığlığa bu papağan' sorusunu sormuştu. Özdemir de ‘beni sevmiyor’ ifadelerini kullanmıştı.

HALUK LEVENT PAPAĞANA SAHİP ÇIKTI

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir, paylaştığı görüntü ile sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Video sonrası şarkıcı Haluk Levent de harekete geçti.

Papağanın götürüldüğü karakola giden Haluk Levent, kuşu AHBAP olarak sahiplenebileceklerini açıkladı.

"AYAĞI KIRILMIŞ"

Öte yandan Haluk Levent, papağanın gördüğü şiddet sonrası ayağının kırıldığı bilgisini verdi.

18-12/18/haluk-levent.jpg

HALUK LEVENT KİMDİR?

Haluk Levent, 26 Kasım 1968 tarihinde Adana-Yüreğir’de dünyaya geldi. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu’nda okuyan Levent, liseyi Adana Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe Bölümü’nde kısa zamanlar öğrencilik yaptı.

Haluk Levent, üniversite giriş sınavlarını kazansa da eğitimini düzenli bir şekilde ilerletemiyordu. Bu durumda ailesinin maddi sıkıntıları da önemli bir rol oynuyordu.

Sürekli sınavlarla uğraşırken bir yandan da ticaret yapmaya başladı. Ticari açıdan başarısız olunca yaşadığı yeri terk etti ve çeşitli şehirlerde şarkı söylemeye başladı. İlk albümünün isminin “Yollarda” olmasının sebebi, hayatının bu kısmını sürekli yollarda geçirmesidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN