Nagehan Alçı kimdir? Nagehan Alçı hayatı ve yaşı

Nagehan Alçı kimdir? Nagehan Alçı hayatı ve yaşı

Rasim Ozan Kütahyalı'nın eşi olan Nagehan Alçı kimdir şu sıralar en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Beyaz tv'de sarf ettiği sözler nedeniyle kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın eşi Nagehan Alçı eşinin kovulmasıyla ilgili hiç konuşmadı hala sessizliğini koruyor. Bu da Nagehan Alçı kimdir? Nagehan Alçı yaşı ve hayatı gibi konuları merak etmelerine neden oluyor. Biz de haberimizde Nagehan Alçı kimdir bunu derledik.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz tv'de sarf ettiği sözler işinden kovulmasına neden olmuştu. Bu olay ile gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı'nın eşi de çok konuşulanlar arasına girdi. Nagehan Alçı kimdir şu sıralarda en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Nagehan Alçı hayatı ve yaşı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

18-02/08/rasimozan.jpg

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşecek. Beyaz Futbol ve Derin Futbol'un sponsoru Sanica Boru Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının sponsorluğundan çekildiğinin açıklamasını gerçekleştirdi.

Derin Futbol programının açılışında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ertem Şener, "Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık" dedi.

RTÜK’ün bu hafta cuma günü yapacağı toplantısının gündemine Beyaz TV’ye Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözleri nedeniyle ceza verilmesini aldı.

Beyaz Futbol ve Derin Futbol'un sponsoru Sanica Boru'dan olay sonrası açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi: "Kamuoyuna duyurumuzdur; Halkımızın hassasiyetlerine duyarlıyız. 21.11.2017 tarihi itibariyle, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki sponsorluklarımızdan çekildiğimizi belirtiriz."

18-02/08/nagihanalci.jpg

NAGEHAN ALÇI KİMDİR?

Nagehan Alçı ile eşi Rasim Ozan Kütahyalı 2010 yılında evlendiler. Nagehan Alçı ve eşinin bu evlilikten Ayşe Ela ve Betül Yasemin adlarında ikiz çocukları oldu. Nagehan Alçı İstanbul doğumlu eşi Rasim Ozan Kütahyalı ise aslen İzmirli.

Nagehan Alçı, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Rüştü Alçı'dır.

İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde öğrenim gördü. 

Gazetecilik hayatına Hürriyet gazetesinin dış haberler servisinde staj yaparak başladı. 

Daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürdü.

Bir süre de Show Tv dış haberler departmanında çalıştıktan sonra Akşam gazetesine geçen Alçı, buradan da Milliyet'e geçti. 

Alçı, Show TV dış haberler bölümünde çalıştı. Irak Savaşı sırasında simultane çeviriler yaptı, sonra 2007 yılında Akşam gazetesine geçerek burada köşe yazarlığı yapmıştır.

SkyTürk TV'de Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ile 'Sosyal Bilgiler' adlı bazı belgeseller hazırladı.

Aynı zamanda Kanaltürk'te Kısa bir süre Pelin Batu ile birlikte 'Sınırsız' adlı programda yorumculuk yaptı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN