Nagihan'ın bilinmeyen hayatı ortaya çıktı

Nagihan'ın bilinmeyen hayatı ortaya çıktı

Bu sene Survivor 2016 yarışmasıyla ekranlarda boy gösteren Nagihan Karadere'nin bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı.

Yarışlarda gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Nagihan Karadere'nin eşi ve kızıyla çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı.

 

Her fırsatta eşinden ve kızından bahseden Milli atletin fotoğrafları sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

 

İşte Nagihan Karadere'nini merak edilen eşi Uğur Gökçe ve kızları Ece Arven….

 

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

 

Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katılan milli atlet Nagihan karadere, 1984 yılında doğdu.

 

Karadere, 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

 

Başarılı atlet, Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN