Nail Kırmızıgül, "Doğru kariyer planlaması için önce karşılıklı güven"

Nail Kırmızıgül, "Doğru kariyer planlaması için önce karşılıklı güven"

Propaganda, Yılan Hikayesi, Yılanların Öcü gibi önemli dizi ve sinema filmlerindeki başarılı performanslarıyla izleyicilerin hafızasına kazınan başarılı sanatçı Nail Kırmızıgül, geçtiğimiz hafta sonu Tümay Özokur Akademi öğrencileriyle buluştu.

Menajer, cast direktör, basın danışmanı ve organizasyon sorumlusu olmak isteyen ‘Kariyer Yönetimi Bölümü’ öğrencileriyle bir araya gelen Kırmızıgül, oyuncu-menajer ilişkileri üzerine bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Nail Kırmızıgül, oyuncu ve menajerin birlikte çalışmaya başladıkları andan itibaren öncelikle birbirine güvenmeleri ve yapabilecekleri işlerle ilgili karşılıklı potansiyellerini tam olarak bilmeleri gerektiğini söyledi. İş hayatı içinde gerekli bilgi akışının zamanında ve tam yapılmasının önemine de değinen Kırmızıgül, “Menajer, oyuncusunu kariyerini planladığı doğrultuda ve eksik kaldığı noktada daha donanımlı hale gelmesi için yönlendirmeli. Düzenli ve doğru belirlenen konular üzerinde yapılan oyuncu-menajer görüşmeleri de mutlaka oyuncunun psikolojisine olumlu yönde etki eder” dedi.

Nail Kırmızıgül, 2 saatlik eğitim sonrası öğrencilerle çekildiği fotoğrafını Instagram hesabından da paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN