NASA uzaylıları bulmuş!

NASA uzaylıları bulmuş!

Dünyanın dört bir yanından bilgisayar korsanlarının oluşturduğu ‘Anonymous’ grubu, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

 Gruba göre NASA sözcüsü, basına kapalı bir toplantıda dünya dışı varlıkların tespit edildiğini açıkladı. Anonymous, hazırladığı son video ile NASA tarafından dünya dışı gezegenlerde yaşam bulunduğunun açıklanmak üzere olduğunu bildirdi. NASA ile ilgili yeni bir video yayınlayan Anonymous, NASA’nın uzaylılar ile bağlantı kurmanın eşiğinde olduğunu öne sürdü.

17-06/27/asdefrt.jpg

Söz konusu videoda NASA sözcülerinden Profesör Thomas Zurbuchen’in ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji komitesi toplantısında söz alarak, Dünya dışı yaşamın varlığını ilan ettiği öne sürüldü. Anonymous’tan yapılan açıklamaya göre Zurbuchen konuşmasında “Medeniyetimiz, evrendeki yabancı hayatın kanıtlarını keşfetmenin eşiğinde” dediği bildirildi. İddiaya göre Zurbuchen, uzaylı yaşamı arayan tüm farklı faaliyetleri ve misyonları dikkate alarak “Tarihteki en derin, keşfedilmemiş keşiflerden birini yapmanın eşiğindeyiz” ifadelerini kullanmış. Anonymous, dünyanın pek çok ülkesinde resmi kurumlara ve şirketlere yaptığı siber saldırılarla biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN