Nazdrave’den Rap ve Hip-Hop buluşması

Nazdrave’den Rap ve Hip-Hop buluşması

Usta davulcu ve müzisyen Ediz Hafızoğlu’nun son müzikal projesi Nazdrave, şimdi de yerli rap ve hip-hop sahnesinin usta isimlerini aynı sahnede bir araya getiriyor. XJAZZ Festivali kapsamında bu akşam IF Performance Hall Beşiktaş'ta gerçekleşecek Nazdrave X Rap gecesinde Nazdrave’ye Ceza, Ayben, Da Poet, Kamufle ve Ağaçkakan eşlik edecek.

Yerli müzik sahnesinin en başarılı davulcu ve müzisyenlerinden Ediz Hafızoğlu’nun kurduğu ve geçtiğimiz ay yayınlanan yeni albümleri “13” ile dijital müzik kanallarının en çok dinlenen gruplarından birine dönüşen Nazdrave, farklı türlerde müzik yapan isimleri buluşturan müzikal projelerine şimdi de Nazdrave X Rap ile devam ediyor ve bu kez yerli rap ve hip-hop sahnesinin usta isimlerini aynı sahnede bir araya getiriyor.

18-04/13/nazdravexrap_poster.jpg

XJAZZ Festivali kapsamında gerçekleşecek Nazdrave X Rap gecesinde, 'Med Cezir', 'Rapstar', 'Evin Delisi', 'Bomba Plak', 'Suspus' gibi albüm ve single çalışmalarıyla tanıdığımız, MTV EMA ödülünü alan ilk Türkiyeli müzisyen Ceza; 'Sensin O' ve 'Başkan' adlı albümleriyle çok konuşulan, Türkiye’nin ilk kadın rapçilerinden Ayben; 'Poetika', 'Beat Tape' ve 'Beat Tape 2' albümlerinin yaratıcısı, hip-hop kolektifi 90BPM üyesi, prodüktör ve beatmaker Da Poet; 'Olumsuzluklar', 'Hayale Daldım' adlı 'funk temelli hiphop' albümleriyle yerli hip-hop sahnesinin en yetenekli genç isimlerinden birine dönüşen Kamufle ve geçtiğimiz yıl sonunda çıkardığı yeni albümü 'A Naşkvit' ile büyük ilgi gören, M4NM kolektifinin kurucularından ve roadside.picnic projesiyle de tanıdığımız Ağaçkakan sahne alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN