Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade nereli, kaç yaşında, hangi dizide oynuyor?

Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade nereli, kaç yaşında, hangi dizide oynuyor?

Nesrin Cavadzade kimdir? sorusunun yanı sıra Nesrin Cavadzade nereli, kaç yaşında, hangi dizide oynuyor? gibi soruların yanıtı da son zamanlarda araştırılıyor. En son Bizim Hikaye dizinde oynayan Nesrin Cavadzade hakkında merak edilenleri haber detayda bulabilirsiniz.

Nesrin Cavadzade ismi son günlerde merak ediliyor ve vatandaşlar google gibi arama motorlarında Nesrin Cavadzade kimdir? ve Nesrin Cavadzade nerelidir sorularının yanıtı arıyor. Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade hayatı hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 

Azeri kökenli olan Nesrin Cavadzade, Bakü'de dünyaya gelmesinin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye gelmiş ve Sinema-Televizyon bölümünde ihtisasını tamamlamıştır. Güzel sanatçı Türkiye'de pek çok dizi ve filmde rol almıştır. İşte Nesrin Cavadzade kimdir ve nereli, kaç yaşında, hangi dizide oynuyor? gibi soruların yanıtı...

18-07/20/nesrin-cavadzade.jpg

OYUNCU NESRİN CEVATZADE KİMDİR? 

Nesrin Cavadzade 30 Temmuz 1982 tarihinde Bakü'de dünyaya geldi. Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Cavadzade, Türkçe'nin dışında, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşuyor.

Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerina layık görüldü. Bu başarının ardından yine yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı "Acı" filminde rol aldı ve sergilediği performansla eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı.

Sinema dışında "Samanyolu" ve "Al Yazmalım" gibi televizyon projelerinde de yer alan oyuncu, 2011 yılında Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminde oynadı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. 2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Dizi uzun soluklu olmasa da oyuncu, canlandırdığı karakterle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

18-07/20/cevzatzade-nesrin.jpg

‘ALTIN PORTAKAL’DA EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ

Sinema dışında “Samanyolu” ve “Al Yazmalım” gibi televizyon projelerinde de yer alan oyuncu, 2011 yılında Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği “Güzel Günler Göreceğiz” filminde oynadı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”, 23. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ise “En İyi Kadın Oyuncu” seçildi. 2012 yılında “Ağır Roman”ın televizyon uyarlaması olan “Ağır Roman Yeni Dünya” dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Dizi uzun soluklu olmasa da oyuncu, canlandırdığı karakterle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

LA CASA DE PAPEL YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞTÜ

Ünlü oyuncu, o önemli görüşme için geçen hafta Londra'ya gitti. Seçmeler için yeniden çağrılacağı günü bekleyen Nesrin Cavadzade, ekibe alındığı takdirde dizide İstanbul kod adlı bir Türk kızını canlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN