Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşındadır? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl? Hastalığı neydi?

Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşındadır? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl? Hastalığı neydi?

Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşındadır? sorusu ameliyat sonrası ilk görüntülerinin sosyal medyaya sızmasından sonra merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl? Hastalığı neydi?... Modacı Nur Yerlitaş'ın hayatı hakkında merak edilen tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Sevenleri 'Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşındadır?' ve 'Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?' sorularının yanıtını merak ediyor. Ayrıca Nur Yeşiltaş'ın hastalığı neydi? Geçirdiği ağır ameliyat sonrası ilk kez görüntülenen Nur Yeşiltaş'ın sağlık durumuna dair yapılan açıklamalrı ve özel hayatına dair merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz. İşte çok fazla kilo verdiği gözlemlenen modacının sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler...

NUR YEŞİLTAŞ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL? 

Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz günlerde beyin kanseri teşhisi konulmuştu. Nur Yerlitaş geçen ay geçirdiği ameliyatının ardından ilk kez görüntülendi. Modacı Nur Yerlitaş'ın oldukça kilo verdiği ve saçlarını kestirdiği görüldü.

Geçtiğimiz yıl meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan tetkikler sonucu meme kanseri teşhisi konan ve acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş’ın hastalığı nüksetti. 2017 yılında konulan meme kanseri teşhisinin ardından bir süre müşahede altında tutulan Nur Yerlitaş'ın hastalığı nüksetti. Bir süredir kilo kaybıyla gündemde olan Nur Yerlitaş'a bu kez beyin kanseri teşhisi kondu.

18-09/13/nur-yesiltas-hastaligi.jpg

MODACI NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 1960 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği programlarla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, oda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN