Nuray Hafiftaş'ın cenazesinde büyük ayıp

Nuray Hafiftaş'ın cenazesinde büyük ayıp

Kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat eden Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçının sevenleri camiye akın ederken törene katılan bazı vatandaşlar fotoğraf çekme yarışına girdi.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEYE ÇOK SAYIDA SEVENİ KATILMIŞTI

Hafiftaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Teşvikiye Camii'nde devlet töreni düzenlendi. Törene, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İzzet Altınmeşe, Orhan Gencebay, İzzet Yıldızhan, Alişan ve sanat camiasından çok sayıda seveni katıldı.

Öte yandan, cenaze törenine katılan bazı vatandaşların ise fotoğraf çekme yarışına girmesi dikkat çekti. Son yıllarda ünlü isimlerin cenazesinde yaşanan bu çirkin davranışla ilgili sosyal medyada sık sık tepkisini dile getiren kullanıcılara sanat dünyasından da destek verenler oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN