Nurgül Yeşilçay'ın yeni hali şaşırttı

Nurgül Yeşilçay'ın yeni hali şaşırttı

41 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, ünlü oyuncuların vazgeçilmezi haline gelen 'botoks yaptırma' modasına uydu.

2 yıl önce Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın göz altı halkaları ve yüzündeki lekeler ‘dijital botoks’la yok edilmiş ve bu konu uzun süre magazin gündeminde konuşulmuştu. Görünen o ki Nurgül Yeşilçay, bu sanal işlemden sadece birkaç yıl sonra gerçekten botoks yaptırma ihtiyacı hissetti.

Yeni yılda daha genç bir görüntüye kavuşmak isteyen 41 yaşındaki Nurgül Yeşilçay pek çok ünlü oyuncunun tercih ettiği botoksu denedi. Yaptığı son birkaç paylaşımda botokslu bir halde görünen Nurgül Yeşilçay son olarak İranlı bir yönetmen tarafından yine İran’da çekilen ‘Güzel Cin’ adlı filmin kadrosunda yer almıştı.

TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI

-Yüzüne ne oldu senin? Zaten güzelsin. İhtiyacın yok böyle şeylere.
-Yüksek dozda botoks içerir.
-Yüzünüz çok suni görünüyor
-Ne olmuş buna yaa ne güzeldi. Berbat olmuş.

Nurgül Yeşilçay eleştirilerin ardından Instory'de " Evet hazır boşken bunu da deneyeyim dedim. Verdiğim rahatsızlık için özür dilerim" mesajını yayınladı.

18-02/13/5a82d5157af5072d90aab654.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN