İşte O Ses Türkiye finalistleri! O Ses Türkiye finale kimler kaldı? | 2018

İşte O Ses Türkiye finalistleri! O Ses Türkiye finale kimler kaldı? | 2018

2018 O Ses Türkiye finalistleri belli oldu? "O Ses Türkiye'de kimler finale kaldı?" sorusunun cevabı dün gece netleşti. TV 8'de yayınlandığı ilk yıldan beri ilgiyle izlenen yarışmada dün gece final heyecanı yaşandı. Acun'un sunduğu programda Gökhan ve Murat Boz'un takımından 3 yarışmacı finale kaldı. SMS ile halk oylamasının ardından ise finale kalan isimler belirlendi. Murat'ın takımından Aydan Kahraman ve Nihat Mugil, Yıldız Tilbe'nin takımından Ceren Düzova, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi, Hadise'nin takımından ise Oğulcan Bolcan finale kalan isim oldu.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV 8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin dünkü bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Finalistlerin belli olduğu canlı yayında nefesler tutuldu. "O Ses Türkiye finalisleri kimler oldu?" sorusunun cevabı gecenin sonunda belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Yıldız Tilbe, Gökhan, Hadise ve Murat Boz'un yarışmacılarıyla yarıştığı O Ses Türkiye'de Cuma akşamı yaşanan çeyrek final elemelerinin ardından dün gece yarı finale kalan isimler bir kez daha sahne aldı halk oylamasıyla aralarından 4 isim finale yükseldi. Yarışmayı izleyemeyenler "Hangi yarışmacılar finale kaldı?" "O ses Türkiye finalistleri kimler" sorularının cevabını aramaya başladı. İşte bugün, 4 Şubat Pazar akşamı birincilik için yarışacak finalistler: 

İŞTE O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ

2018 O Ses Türkiye finalistleri dün gece halk oylamasıyla adını finale yazdırdı. İşte nefes kesen performanslarıyla finalist olan yarışmacılar:

18-02/04/o-ses-turkiye-aydan.jpg
Aydan O Ses Türkiye'de ilk finalist oldu.

Birinci gruptan finale çıkan yarışmacı: O Ses Türkiye'de Selenay, Aydan ve Ceren arasından finale yükselen isim Aydan oldu. Aydan Kahraman Murat Boz'un takımındaydı. Murat'ın takımından Nihat Mugil de finale kaldı. 

18-02/04/o-ses-turkiye-lutfiye-ozipek.jpg
Performanslarıyla dikkat çeken Lütfiye Özipek, finale yükseldi. 

İkinci gruptan finali yükselen isim?q: O Ses Türkiye'de Lütfiye, Cüneyt ve Nihat arasından finale yükselen isim Lütfiye oldu. Lütfiye Özipek, Gökhan'ın tamındaydı. 

18-02/04/1640529-728xauto.jpg

Üçüncü gruptan finale yükselen yarışmacı: Oğulcan, Benjamin ve Yener&Ümit arasından finale yükselen isim Yener ve Ümit oldu. Yener Bulut-Ümit Durak, Gökhan'ın tamındaydı. 

 Yıldız Tilbe'nin takımından Ceren Düzova;

Hadise'nin takımından ise Oğulcan Bolcan da finalist olan diğer yarışmacılar oldu.

2018 O SES TÜRKİYE YARI FİNALİSTLERİ 

Cuma günü yapılan O Ses Türkiye çeyrek finalinde, yarı finale yükselen isimler belli olmuştu. Dün gece final için yarışan o isimler şöyle:

Gökhan'ın takımı: Lütfiye Özipek, Selenay Dağdelen, Yener Bulut-Ümit Durak, Benjamin Kaggwa 

Hadise'nin takımı: Oğulcan Bolcan, Berzan Emrah İgan

Murat Boz'un takımı: Aydan Kahraman, Mehmet Demiray, Nihat Mugil, Aslı Çobanoğlu

Yıldız Tilbe'nin takımı: Ceren Düzova

18-02/03/manset_141676358659d4e5149eaa6.jpg

ACUN ILICALI SUNUCULUĞU BIRAKMIŞTI

O Ses Türkiye 2018 sezon finali için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın yerini Jess Molho’ya bıraktığı, jüri koltuğunda ise Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe’nin oturduğu O Ses Türkiye’de önce çeyrek, ardından final, en son ise final heyecanı yaşanacak.

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM FRAGMANI

ÜÇ GÜNDE BİTİRECEKLER

‘O Ses Türkiye’ cuma günü çeyrek finaliyle, cumartesi canlı yayınıyla yarı final ile, pazar günü de canlı yayın büyük finali ile 20.00’de TV8’de!

20118 OSES TÜRKİYE ÇEYREK FİNALE KALANLAR 

18-02/03/o-ses-turkiye-jurisi-hadise-hangi-burc.jpg

HADİSE’NİN TAKIMI 

Allahverdi Turan 

O Ses Türkiye yarışmacısı Allahverdi Turan, Köprüaltı şarkısını seslendirdi. Gökhan, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndüren yarışmacı Gökhan'ı seçti. Düellolarda Hadise'nin takımına dahil oldu.

Oğulcan Bolcan

Oğulcan Bolcan, Yine Yazı Bekleriz şarkısını seslendirdi. Oğulcan Bolcan, sesini beğenen Gökhan, Hadise ve Murat Boz arasından Hadise'yi seçti.

18-02/03/10_10593480205692f6968e3f9.jpg

MURAT BOZ’UN TAKIMI

Berivan Bıçakçı

Berivan Bıçakçı, Mercy şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Berivan Bıçakçı'nın sesine döndü. Başarılı yarışmacı, Murat Boz'un takımına katılmaya karar verdi.

Cevher Aksoy

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Cevher Aksoy, seslendirdiği Gamzeler şarkısıyla Hadise, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı. Cevher jüri seçiminde tercihini Murat Boz'dan yana kullandı.

18-02/03/s-4694a3f00d4b85863307319d5828bbd7e03895e9.jpg

GÖKHAN ÖZOĞUZ'UN TAKIMI

Benjamin Kaggwa

Benjamin Kaggwa, O Ses Türkiye yarışmasında No Woman No Cry şarkısını seslendirdi. Benjamin, performansıyla tüm jürilerini döndürmeyi başardı. 

Selenay Dağdelen

Selenay Dağdelen, O Ses Türkiye yarışmasında I Have Nothing şarkısını seslendirdi ve tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

Lütfiye Özipek

Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye yarışmasında Roxanne şarkısını seslendirdi. Lütfiye, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı.

18-02/03/yildiz-tilbe-haberi-olsun-o-ses-turkiye-15-ekim-2017_10055301-25090_1200x630.jpg

YILDIZ TİLBE'NİN TAKIMI

İbrahim Aygün 

İbrahim Aygün, O Ses Türkiye sahnesinde Hey Gidi Karadeniz adlı parçayı seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına transfer oldu.

Rana Nur Sancak

Rana Nur Sancak, O Ses Türkiye yarışmasında Soğuk Odalar şarkısını seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına geçti. 

Ceren Düzova

Ceren Düzova, O Ses Türkiye sahnesinde Ayrılık şarkısını seslendirdi. Başarılı yarışmacı tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

O SES TÜRKİYE KADİR YEŞİLIRMAK VE NİHAT MUGÜL'ÜN ÇAPRAZ DÜELLOSU

BENJAMİN KAGGWA VE ALLAHVERDİ TURAN'IN ÇAPRAZ DÜELLOSU

ASLI ÇOBANOĞLU VE ALİ RIZA & ZEYNEL ESKİCİ'NİN ÇAPRAZ DÜELLOSU

FİNALİ ERKENE ALAN KAVGA...

O Ses Türkiye'nin final bölümünün erkene alınmasıyla ilgili kulislere bomba bir haber düştü. 4 Şubat Pazar akşamı canlı yayınla ekranda olacağı konuşulurken önceki gün 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimlerinde kıyamet koptu. Jüri üyeleri arasında bulunan Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz, çekimler sırasında bir yarışmacı yüzünden tartıştılar.

Gökhan Özoğuz'un yarışmacısını Türkçe şarkı seslendirmediği için eleştiren Yıldız Tilbe'nin yarışmacıya "Sesin çok güzel ancak keşke bir tane de Türkçe şarkı söyleseydin" demesi üzerine Özoğuz, yarışmacısını eleştiren Tilbe'ye sert sözler söyleyerek stüdyoyu terk etti. Özoğuz'un yarışmacısını Türkçe şarkı seslendirmediği için eleştiren Yıldız Tilbe'nin yarışmacıya "Sesin çok güzel ancak keşke bir tane de Türkçe şarkı söyleseydin" demesi üzerine Özoğuz, yarışmacısını eleştiren Tilbe'ye sert sözler söyleyerek stüdyoyu terk etti.

2018 O Ses Türkiye finalistleri belli oldu? "O Ses Türkiye'de kimler finale kaldı?" sorusunun cevabı dün gece netleşti. TV 8'de yayınlandığı ilk yıldan beri ilgiyle izlenen yarışmada dün gece final heyecanı yaşandı. Acun'un sunduğu programda Gökhan ve Murat Boz'un takımından 3 yarışmacı finale kaldı. Aydan, Lütfiye, Yener ve Ümit, bugün TV 8'de canlı yayınlanacak finalde birincilik için yarışacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN