O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer oldu

O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer oldu

O Ses Türkiye'nin zorlu maraton finalinde ipi Hadise'nin yarışması Dodan Özer göğüsledi. Birinciyi halk oylaması belirledi. Yarı finalde yarışan sekiz yarışmacı arasından finale 6 yarışmacı ismini yazdırmayı başarmıştı. İzleyicilerin keyifli dakikalar yaşadığı O Ses Türkiye'de son ikiye Resul ve Dodan kaldı. Son performansaları oylayan vatandaşların oyuyla Dodan birinci oldu.

Yüzlerce isim arasından sıyrılarak O Ses Türkiye'de finale çıkan 6 yarışmacının mücadelesi dün gece nefes kesen performanslarla tamamlandı. Hadise 3 yarışmacı ile finale çıkmayı başarmıştı. Gökhan-Hakan kardeşler 2 ve son olarak Sibel Can 1 yarışmacısıyla finale kalmıştı.

Dodan Özer O Ses Türkiye final performansı

Murat Boz ise son yarışmacısının yarı finalde elenmesinin ardından finale yarışmacısokamamıştı. Dün gece gerçekleştirilen O Ses Türkiye finaliyle büyük ödülün sahibi belli oldu. İşte, O Ses Türkiye finalinde sergilenen performanslar ve diğer ayrıntılar?

17-03/20/untitled-3.jpg

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU HADİSE

Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından 3'er ismin yer aldığı O Ses Türkiye yarı finalinde Sibel Can ve Murat Boz'un takımlarından ise birer isim yer almıştı. Yarı finalde performansların ardından yapılan SMS oylamasının ardından ise Hadise'nin takımından 3 isim, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından 2 isim, Sibel Can'ın takımından ise bir isim finale çıkmaya hak kazanmıştı.

17-03/20/safse-1489961847.jpg

Yarışmacılar oldukça zorlu maratonun ardından bu akşamda büyük finalde ter döktüler. Birbirinden yetenekli 6 yarışmacı hem araba için hem de kendi single'larını çıkarabilmek adına kıyasıya mücadele etti. Sergilenen performanslar ve eğlenceli gecenin ardından sıra halk oylamasına geldi. Yapılan halk oylamasının ardından ise O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu. Böylece 6 yıllık sezonun ardından Hadise ilk defa O Ses Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

FİNALDE NELER YAŞANDI

O Ses Türkiye'de final heyecanı kıyasıya sürdü. Finale kalan son 6 kişi performanslarını sergiledi. Gerçekleştirilen performansların ardından final yolunda son 4 kişi için halk oylaması gerçekleşti. Yapılan halk oylamasının ardından finalde son 4'e kalan isimler Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Taylan Bayri, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından ise Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir oldu. Böylece Sibel Can'ın da son yarışmacısı olan Burhan Çatılı elenmiş oldu. Hadise'nin takımından Cihangir Moralı'da yarışmaya veda eden bir diğer isim oldu.

17-03/20/safwer.jpg

O Ses Türkiye'de finalinde son 4'e kalan isimlerin ardından son 2'ye kalan isimler de açıklandı. Finale kalan son 4 yarışmacı performanslarını sergiledi ve son 2 için oylama başlatıldı. Yapılan oylama sonucunda son 2'ye kalan yarışmacılar Hadise'nin takımından Dodan Özer ve Gökhan-Hakan kardeşlerin takımından Resul Aydemir oldu.

YARI FİNALDE NELER OLDU?

O Ses Türkiye Yarı Final'de 8 yarışmacı en güzel şarkıları kendine özgü söylemleriyle seslendirdi. Teker teker sahne alan yarışmacılar canlı olarak seslendirdikleri parçaları izleyicilerin oylamasına sunuldu. Yarışmacılar 3 dakika boyunca ekran başındaki seyircilerden SMS oyu beklediler. Tüm yarışmacılar performanslarını sergiledikten sonra O Ses Türkiye'de Final'e çıkan yarışmacılar Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Acun Ilıcalı noter tarafından Final'e yükselen yarışmacıları sıra olmaksızın teker teker açıkladı.

İşte O Ses Türkiye’nin finalistleri:

1. Finalist Cihangir Moralı (Hadise'nin takımı) 
2. Finalist Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı) 
3. Finalist Dodan Özer (Hadise'nin takımı) 
4. Finalist Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı) 
5. Finalist Taylan Bayri (Hadise'nin takımı) 
6. Finalist Burhan Çatılı (Sibel Can'ın takımı)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN