O Ses Türkiye yarı finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye yarı finalist isimleri

O Ses Türkiye yarı finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye yarı finalist isimleri

Her sezon kendini izleten eğlenceli ses yarışması olan O Ses Türkiye bu sene de çok eğlenceli geçti. Survivor 2018'in başlamasına az bir süre kala O Ses Türkiye yarı finalistleri de belli oldu. Geçen sene Hadise'nin takımından birincinin çıktığı yarışmada bu sene kim birinci olacak merak konusu. Gökhan'ın takımında ve Murat Boz'un takımında sayı üstünlüğü bulunuyor. 3 Şubat 2018'de ekranlara gelecek olan yarı final heyecanının ardından 4 Şubat akşamı finalistler yarışacak. O Ses Türkiye'de finale adım adım giden isimler ise detaylarıyla haberimizde bulunuyor.

O Ses Türkiye yarı final heyecanını 3 Şubat akşamı yaşayacak. O Ses Tükiye'de yarı finale kalan isimler belli oldu. 3 Şubat akşamı ise yarı final heyecanının ardından finalist heyecanı yaşanacak. Birbirinden iyi performansları sergileyen yarışmacılar 3 Şubat akşamında finalist olmak için kıyasıya mücadele edecekler. O Ses Türkiye yarı finalist isimleri çerisinde Murat Boz ve Gökhan'ın takımında yoğunluk bulunuyor. En az yarışmacıya sahip olan kişi ise Yıldız Tilbe. O Ses Türkiye yarı finalist isimleri şöyle sıralanıyor;

18-02/03/2017-2018-o-ses-turkiye.jpg

O SES TÜRKİYE YARI FİNALE KALAN İSİMLER

Gökhan'ın takımı: Lütfiye Özipek, Selenay Dağdelen, Yener Bulut-Ümit Durak, Benjamin Kaggwa

Hadise'nin takımı: Oğulcan Bolcan, Berzan Emrah İgan

Murat Boz'un takımı: Aydan Kahraman, Mehmet Demiray, Nihat Mugil, Aslı Çobanoğlu

Yıldız Tilbe'nin takımı: Ceren Düzova

ACUN ILICALI DOMİNİC'TE

O Ses Türkiye 2018 sezon finali için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın yerini Jess Molho’ya bıraktığı, jüri koltuğunda ise Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe’nin oturduğu O Ses Türkiye’de önce çeyrek, ardından final, en son ise final heyecanı yaşanacak.

ÇEKİMLER ÜÇ GÜNDE BİTECEK

‘O Ses Türkiye’ cuma günü çeyrek finaliyle, cumartesi canlı yayınıyla yarı final ile, pazar günü de canlı yayın büyük finali ile 20.00’de TV8’de olacak. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN