Oğulcan Engin kimdir? Survivor’da yarışan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin kaç yaşında?

Oğulcan Engin kimdir? Survivor’da yarışan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin kaç yaşında?

Acun Medya takımı ile boy gösteren Oğulcan Engin Survivor birleşme partisinde izleyicilerin karşısına çıktı. Oğulcan Engin sosyal medyada merak konusu oldu.vatandaşlar Oğulcan Engin'in özel yaşamı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek istiyor. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin kimdir? ve Oğulcan Engin kaç yaşında? sorularının yanıtı haberimizde....

Survivor’da yarısan Oğulcan Engin kimdir? ve Oğulcan Engin kaç yaşında? gibi soruların yanıtı haber detayda. Survivor'da birleşme partisi heyecanı yaşandı. Survivor’da Acun Medya takımında Şeyma Subaşı ve  Oğulcan Engin izleyicilerin karşısına çıktı. Şimdi vatandaşlar Oğulcan Engin'in özel yaşamı ve kim olduğuna dair araştırma yapıyor. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocuğu olan Oğulcan Engin hakkında merak edilen her şey haberimizde. 

Survivor'un bugün yayınlanan bölümününde Oğulcan Engin Acun Medya ekibinde yarıştı.Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocuğu olan Oğulcan Engin'in kim olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Oğulcan Engin kimdir? Oğulcan Engin kaç yaşında? İşte Oğulcan Engin hakkında merak edilenler...

18-05/13/ogulcan.jpg

SURVİVOR OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

30 Ağustos 1990 doğumlu Oğulcan Engin Seda Sayan ve Sinan Engin çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Milano'da European School Of Economics'te öğrenim görmüştür.

Oğulcan Engin 1999 senesinde Beşiktaş altyapısında futbol hayatına adım atmıştır. 2007 senesinde 2 kez Türkiye U-17 Milli Takım formasını giyen Oğulcan Engin uzun süre sakatlık dönemi geçirmiş ve bu dönem sonunda bedelsiz olarak Kasımpaşa Spor Kulübüne transferi gerçekleşmiştir. Futbol hayatını sona erdiren Oğulcan Engin, Acun Medya’da görev almaktadır.

Oğulcan Engin Ankara doğumlu baba tarafından aslen Trabzon Maçka'lıdır. 2009 yazında Bebek'te arabasının aynasıyla çarptığı İtalyan gençle kavga ederek, gazetelere çıkmıştı. Yine aynı yıl annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında da oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN