Oğuzhan Uğur kimdir, nerelidir?

Oğuzhan Uğur kimdir, nerelidir?

Bu akşam Eser Yenenler Show'a katılacak olan Oğuzhan Uğur izleyiciler tarafından merak edildi. Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur youtube kanalında yaptığı röportajlarla adından sıkça söz ettiren biri. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, nerelidir? Oğuzhan Uğur hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik.

Oğuzhan Uğur bugün TV 8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'a konuk oldu. Ekran başındaki izleyiciler sosyal medya kullanıcılarının yakından tanıdığı Oğuzhan Uğur'u merak etti. Oğuzhan Uğur seçim döneminde parti genel başkanları ile söyleşilerle ses getirmişti. İşte Oğuzhan Uğur'un hayat hikayesi...

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Müzisyen, film yönetmeni, senarist Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde doğdu. Ankara'da dünyaya gelmiştir. Youtube'da yayınladığı kısa videolarla kendisine küçük bir kitle edinen Oğuzhan Uğur, 2011 yılında vizyona giren Ağır Abi isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. 2012 yılında ise Çok Şükür isimli ilk stüdyo albümünü yayınladı. Ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın Leyla isimli parçasına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlendi. İkili daha sonra birlikte Mağlubiyet isimli bir düet parça da çıkardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN