Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır hızla evliliğe gidiyor

Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır hızla evliliğe gidiyor

[Karar]
EKRAN KULİSİ

Bu biraz magazine giriyor ama anlatmadan geçmek istemem. Ekranların reyting rekortmeni 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın iki harika oyuncusu Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır aşkında sözde ilginç bir gelişme yaşanmış: Çakır, Kaynarca'dan evlilik teklifi bekliyormuş ve bunu da bütün yakın arkadaşlarına dile getiriyormuş. Eğer bu dedikodu mutlu sonla biterse kesinlikle ikisinin de hayranları çok sevinecektir. Ayrıca bunun diziye yansıması da bence çok güzel olur. Daha gerçekçi bir aşk hikayesi her zaman daha iyidir.

Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekoru kıran, gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile birçok izleyicinin gönlünü fetheden muhteşem dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde usta oyuncu Oktay Kaynarca ve rol gereği eşini canlandıran Deniz Çakır yakınlaştı. Kısa sürede rol arkadaşlığı aşka dönüştü. İzleyicilerini çok sevindiren ikili geçtiğimiz günlerde bir başka haberle hayranlarını sevindirdi. 

Avrupa'ya taşınacak olan dizinin afişleri Cannes sokaklarında asıldı. Instagram hesabından afişlerin fotoğrafını paylaşan Kaynarca'ya kısa sürede tebrik mesajları yağdı. 

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

31 Aralık 1981 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Deniz Çakır, çok küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgi duymuştur. İzleyici olarak gittiği bir oyunda Zeynep Eronat’ın performansından etkilenerek oyuncu olmaya karar vermiştir. O yıllarda Deniz Çakır’a Cihan Ünal gibi değerli isim oyunculuk eğitimi vermiştir.

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini Kadın İsterse isimli dizide yaşamıştır. Bu dizide her ne kadar yardımcı rolde oynasa da Hülya Avşar ve hocası Cihan Ünal gibi usta isimler ile ortak projede yer almak Deniz Çakır için iyi bir deneyim olmuştur.

Daha sonra İki Arada Aşk dizisinde başrol olarak ekranlara geldi. O yıllarda ileride oyunculuğu hakkıyla yerine getiren başarılı biri olacağını ortaya koyan Çakır, daha sonra İşte Benim dizisine geçmiştir.

Ancak Deniz Çakır için oyunculuk kariyerinde dönüm noktası Reşat Nuri Güntekin’in romanından uyaranan Yaprak Dökümü dizisi olmuştur. Bu dizi ile birlikte popülerliğini zirveye taşıyan güzel oyuncu, ardından birçok dizi ve filmde karşımıza çıkmıştır.

2008 yılında Özlem Akova yönetmenliğinde çekilen Kako Si? Filminde başrolde yer aldı. 2010 yılında İsmail Cem Televizyon Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu- Dram ödülünün sahibi oldu. Emre Şahin’in 40 isimli sinema filminde bir kez daha başrol olmuştur.

Sinema ve televizyon yapımlarının yanı sıra tiyatro oyunculuğunda da başarılı işler ortaya koyan Deniz Çakır, Aşk Sözleri isimli oyunda yer almıştır. Bu oyunda sergilediği performansı ile de Afife Jale Ödülleri’ne layık görüldü. Birçok filmde de seslendirme yapmıştır.

Yeniden sinema dünyasına dönüş yapan Çakır, Özcan Deniz’in yönetmenliğinde çekilen Ya Sonra isimli filmde Özcan Deniz ile başrolde yer almıştır. 2011 yılında İffet dizisinde sevenlerinin karşısına çıkan güzel oyuncu Şah Sultan karakterinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde ekranlara gelmiştir.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

27 Ocak 1965 İstanbul doğumlu olan Oktay Kaynarca, oyunculuk yapmaktadır. Çocukluk yıllarında bir süre Berlin’de yaşamıştır. Üniversite eğitimi almadan önce Ege Tiyatrosu’nda bazı oyunlarda yer aldı. Ancak burada oynadığı en önemli yapım Turgut Özakman’ın “Duvarların Ötesi’nde isimli oyunu olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalında Yüksek Linsans eğitimi aldıktan sonra Gençler isimli dizide oynamıştır. Ancak ilk profesyonel oyunculuk deneyimi Ali Atik ve Ayşe Atik ile birlikte bir çocuk oyununda olmuştur.

1991 yılında Blood Brothers (Kan Kardeşler) isimli bir müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu gibi usta oyuncular ile aynı projede yer aldı. 1993-1994 yılları arasında yine aynı tiyatroda “Derin Bir Soluk” isimli oyunda yer aldı. Bu oyun, Oktay Kaynarca’nın oynadığı son tiyatro oyunu olmuştur.

Tiyatro hayatını noktalayan oyuncu, oynadığı bu oyun ile Avni Dilligil “En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü” almıştır.

Şimdilerde birçok kişinin büyük bir hayranlıkla izlediği ve tam 13 sezondur zirveden düşmeyen Kurtlar Vadisi dizisinin ilk sezonunda rol almıştır. Süleyman Çakır karakteri ile birçok kişinin gönüllerini fetheden usta oyuncu, başka bir karakterin kurşunu ile ölerek diziden ayrılmıştır.

Daha sonra 2008 yılında Adanalı dizisinde Adanalı Yavuz tiplemesi ile hayranlarının karşısına çıkmıştır. 2011 yılında ise Nuri isimli dizide Nuri karakterine can vermiştir.

2015 yılına geldiğinde ise şimdilerde izlenme rekoru kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya babasını canlandırmaktadır.

OKTAY KAYNARCA'NIN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

1989 Gençler

1990 Aşk Filmlerini Unutulmaz Yönetmeni

1995 Bir Kadının Anatomisi

1995 Yengeç Sepeti

1999 Köstebek

2000 Yarın Geç Olmayacak

2001 Yeditepe İstanbul

2001 Deli Yürek: Bumerang Cehennemi

2001 Tek Celse

2002 Bayanlar Baylar

2002 Lahmacun ve Pizza

2003 Kurtlar Vadisi

2004 Aşkımızda ölüm var

2004 Avrupa Yakası

2004 Kalbin Zamanı

2004 Adı Aşk Olsun

2006 İlk Aşkım

2007 Geniş Zamanlar

2007 Beynelmilel

2007 Sıfır Dediğimde

2007 Kuzey Rüzgarı

2008 Alia

2008 Adanalı

2008 Hoşçakal Güzin

2008 Kardelen

2010 Yahşi Cazibe

2010 Seyyaş 3

2011 Nuri

2011 Sakarya Fırat

2011 Çanakkale Ruhu

2012 Ustura Kemal

2012 Nalet Oyun

2013 İnadına yaşamak

2014 Kardeş Payı

2014 Vay Arkadaş

2015 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN