Gezi İmamı İhsan Eliaçık: Ankara saldırısını devlete yıkmalıyız

Gezi İmamı İhsan Eliaçık: Ankara saldırısını devlete yıkmalıyız

Gezi eylemlerinin imamı olarak bilinen İhsan Eliaçık, PKK ve HDP'nin açıkça dile getirdiği görüşe sahip çıktı. Aliaçık "Ankara patlamasını devletin üzerine yıkmak zorundayız" dedi.

Ankara'daki terör saldırılarının ardnıdan devleti ve iktidarı sorumlu tutanların arasına PKK ve HDP'lilerden sonra sol kimliği ile bilinen İhsan Eliaçık da katıldı. Saldırıdan sonra emniyet yekilileri çalışmalarını yürütürken, Gezi imamı olarak bilinene İhsan Eliaçık skandal bir yoruma imza attı. 

Eliaçık, saldırının faili meçhul olduğunu ve bu yüzden saldırıyı devletin üzerine yıkmak zorunda olduklarını söyledi.

Devletin üzerine yıkmak zorundayız

Bir internet sitesine konuşan Eliaçık şunları söyledi; "Eğer bir şeyi faili meçhulse. Ne olduğu bulunamıyorsa, failini bulması gerekenin sen ben değil, devlet olduğu için bunu devletin üstüne yıkmak zorundayız ki devlet de kendisini suçlu hissetsin, bunun failini ortaya çıkarmalıyım. Yoksa ben yapmadığım halde benim üzerime yıkılacak duygusuyla bunu bulması lazım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN