Paramparça dizisine Ceyhun Mengiroğlu katıldı hangi rolde oynayacak?

Paramparça dizisine Ceyhun Mengiroğlu katıldı hangi rolde oynayacak?

Star ekranlarının fenomen dizisi Paramparça'ye yeni bir oyuncu katıldı. Adı Mutluluk dizisi ile tanınan Ceyhun Mengiroğlu, Paramparça kadrosuna dahil oldu. Ceyhun Mengiroğlu Paramparça'da hangi rolde oynayacak? Ayrıntılar haberimizde.

Star ekranlarında heyecan dolu hikayesi ile reyting listelerini alt üst eden dizi Paramparça'ya yeni bir oyuncu katıldı.

Adı Mutluluk dizisinde rol alarak tanınan Ceyhun Mengiroğlu, sevilen dizi Paramparça'nın kadrosuna dahil oldu.

Cansu ile yolları kesişecek

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları Paramparça dizisine katılan Ceyhun Mengiroğlu dizide Leyla Tanlar'ın canlandırdığı Cansu karakteri ile yolları kesişecek olan Deniz karakterini canlandırıyor.

15-10/21/paramparca.jpg

Deniz karakteri, 20 yaşında üniversite öğrencisi, çevresi tarafından sevilen, yakışıklı, modern, iyi niyetli bir genç olarak tanımlandı. Ceyhun Mengiroğlu'nun canlandırdığı Deniz karakterinin annesi kalp hastası olacak ve Cansu ile yolları kesişecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN