Pelin Öztekin nişanı attı! Pelin Öztekin kimdir?

Pelin Öztekin nişanı attı! Pelin Öztekin kimdir?

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, geçen yıl nişanlandığı ve düğünü için mide küçültme ameliyatı olup 50 kilo verdiği rol arkadaşı Kıvanç Baran Arslan'la nişanı attığı belirtildi. Peki Pelin Öztekin kimdir? Hayatı kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Üç yıl önce birlikte rol aldıkleri dizideki arkadaşı Kıvanç Baran Arslan'la aşk yaşamaya başlayan Pelin Öztekin nişan attı.

"HAYATIMI YAŞAMAK İSTİYORUM"

Pelin Öztekin'le Kıvanç Baran Arslan'ın evliliğe giden ilişkisine nazar değdi. Öztekin, "Hayatımı yaşamak istiyorum" diyerek ilişkiyi bitirme kararı aldı.

DÜĞÜN İÇİN 50 KİLO VERDİ

Geçen şubat ayında nişanlanan Öztekin, nişanın ardından düğün için sıkı bir diyete başlamıştı.27 yaşındaki oyuncu, "Zayıf bir gelin olmak istiyorum" diyerek 7 ay önce mide küçültme ameliyatı olmuş ve yaklaşık 50 kilo vermişti.

PELİN ÖZTEKİN KİMDİR?

Pelin Öztekin, 1987 yılında İzmit'te doğdu. Tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızıdır. İlk ve orhçe'de bulunan Nurettin Teksan okulunda okuduktan sonra liseyi Fenerbahçe lisesinde tamamladı. Orta okulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi, bir dönemde Fransa da Ecole des Roches da dil eğitimi aldı.

Lisenin bitmesiyle birlikte 2005 yılında "Hayat Bilgisi" dizisinde Demet karakteriyle ilk televizyon dizisine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı.Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da değişik roller aldı.
2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyasında şebnem karakteriyle rol aldı.

2012 yılında Star TV'de yayınlanan "Benzemez Kimse Sana"adlı yarışma proğramında yarışmacı olarak görev aldı.

20 Mart 2014 tarihinde mide ameliyatı geçirip 6 ayda 153 kilodan 100 kiloya düşen oyuncu Pelin Öztekin, 2015 yılında da şubat ayında 25 kilo daha verip 75 kiloya indi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN