'Poyraz Karayel' efsanesi devam ediyor

'Poyraz Karayel' efsanesi devam ediyor

Kanal D ekranında 3 sezon boyunca izleyicisi ile buluşan 'Poyraz Karayel' dizisi, 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' filmi ile aynı ruhu sinemada devam ettirecek. 15 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanan filmin oyuncu kadrosu da çok tanıdık.

'Poyraz Karayel’i kült haline getiren oyuncular; Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl, Cem Cücenoğlu ve Emel Çölgeçen, 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' için tekrar buluştu. Ayrıca erkan can, Şükran Ovalı, Reha Özcan gibi önemli isimler de aralık ayında beyaz perdede seyircisiyle buluşacak filmin ekibinde yer alıyor. Burak Kut, İsmail Düvenci ve Sertan Erkaçan da filmdeki sürpriz isimler arasında.

Filmin senaryosu, diziyi kaleme alan Ethem Özışık’a ait. Yönetmen koltuğunda ise dizinin son sezonunda olduğu gibi Osman Taşçı var. Filmin yapımcılığını Content Turkey / Hayri Aslan üstleniyor. 

FİLMİN KONUSU

2014 yılında geçer hikâye. O zamanların mafya babalarından Kulaksız Adnan’ın kızı Yasemin, kirli işler yapan Makber’in oğlu Semih ile birliktedir. Bu ilişkiyi istemeyen Kulaksız Adnan’ın, kızını Semih’ten ayırmasını Bahri Umman’dan istemesiyle başlar tüm olaylar. Bahri Baba bu görevi Sadrettin ve adamlarına vermesiyle tehlikeli ama bir o kadar da komik ve heyecanlı maceranın pimi çekilmiş olur. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN