Rıza Kocaoğlu'ndan Mustafa Cengiz açıklaması

Rıza Kocaoğlu'ndan Mustafa Cengiz açıklaması

Göztepe-Galatasaray maçının ardından Başkan Mustafa Cengiz'in açıklama yaptığı canlı yayına dahil olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yaşanan olayın ardından bir açıklama yayınladı. Yaptığı konuşmanın amacının dışında algılandığını ifade eden Kocaoğlu, "Böyle algılanması beni de üzmüştür" dedi.

Göztepe - Galatasaray maçının ardından Başkan Mustafa Cengiz'in basın mensuplarına açıklamada bulunduğu esnada canlı yayına dahil olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yazılı bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından bir mesaj yayınlayan Kocaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"BÖYLE ALGILANMASI BENİ DE ÜZMÜŞTÜR"

"Beni tanıyan herkes Göztepe sevgimi hemen hemen her alanda dile getirmeye çalıştığımı çok iyi bilir. Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'in basın mensupları ile yaptığı sohbet arasında yaptığım konuşmanın amacımın dışında algılanması herkes gibi beni de derinden üzmüştür. Bu bağlamda Sayın Başkan'a da, samimiyet ve iyi niyetimi anladığı, bunu açıklamasında vurguladığı için ayrıca teşekkür etmek isterim. Son kez vurgulamakta fayda görüyorum ki, yapmış olduğum konuşmanın hiçbir camiayı veya bireyi kırmak ya da üzmek gibi bir amacı kesinlikle yoktur.

"YAPICI OLAN GALATASARAY TARAFTARINA TEŞEKKÜR EDERİM"

Bu süreçte yapıcı davranan sağduyulu Galatasaray taraftarına, Sebahattin Şirin'e, Göztepe taraftarına ve İsmail Kocaoğlu'na teşekkür ederim. Dünya'ya barış ve kardeşlik ilkesiyle bakan biri olarak, yine bu süreçte yanımda olup barışı, kardeşliği ve sağduyuyu kamuyouna telkin eden, başta Pepe Metin olmak üzere Fenerbahçe tribününe, Beşiktaş Çarşı grubuna, Sakaryalı, Bursalı, Karşıyakalı, Ankaragüçlü, Trabzonlu ve adını saymayı unuttuğum diğer takım taraftarı olan tüm dostlara teşekkürü borç bilirim."

18-05/25/nstagrasm.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN