Şahan Gökbakar açıkladı: Recep İvedik 6 geliyor

Şahan Gökbakar açıkladı: Recep İvedik 6 geliyor

Gişede izlenme rekoru kıran Recep İvedik film serisinin 6'ıncısı olan 'Recep İvedik 6'nın müjdesini, Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu.

İzleyiciyle ilk buluştuğu andan itibaren sürekli bir ivme kazanan Recep İvedik serisinin 6'ıncı filmi olan ' Recep İvedik 6' filminin haberini, komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından duyurdu.

Usta komedyen, sosyal medya hesabından filmin afişini paylaşarak sevenlerine "Recep İvedik geliyor" diyerek müjdeyi verdi. Afişte Recep İvedik'in gömleğinin Goril'in elinde olması ve irtifa kaybeden uçağın düşme görüntüsü ise filmin konusu ile ilgili ip ucu veriyor.

18-07/09/1-1531148877.jpg

SON FİLMİ 7 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Togan Gökbakar yönettiği Recep İvedik 5 filmi. 7.353.073 kişi tarafında izlenerek gişede rekor kırmıştı. Filmin toplam geliri ise 85.347.307 TL olarak açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN