Şahin Kendirci kimdir?

Şahin Kendirci kimdir?

Şahin Kendirci, 'Adana'ya Gidek Mi?' şarkısını O Ses Türkiye'de seslendirmişti. Müslüm Gürses'in hayatını konu olan biyografi filmindeki performansıyla sadece sesinin değil oyunculuğunun da iyi olduğunu gösteren Şahin Kendirci, filmi seyredenlerden tam not aldı.

O Ses Çocuklar'ın şampiyonu olan Şahin Kendirci dün akşam yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına konuk olarak katıldı. Şahin Kendirci vizyona girecek olan Müslüm Gürses'in hayatını anlatan filmde Müslüm Baba'nın çocukluğunu canlandırdığını açıkladı.

21 Ekim O Ses Türkiye yarışmasına konuk olarak katılan Şahin Kendirci Adana'ya gidek dinleyicilere hem çaldı hem söyledi. Müslüm Baba'ya saz çalmayı öğreten Limoncu Ali'nin oğlu ile katıldı. Şahin Kendirci, Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminde, ünlü şarkıcının çocukluğunu canlandırdı. 21 Ekim O Ses Türkiye'ye katılan genç şarkıcı Limoncu Ali'nin "Adana'ya gidek" türküsünü seslendirdi. Adana'ya gidek Müslüm Baba'nın ilk seslendirdiği şarkıdır. 

 

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR? 

O Ses Çocuklar yarışmasına Adana'dan katılan Şahin Kendirci dün akşam O Ses Türkiye'ye konuk olarak katıldı. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de sergilediği performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Şahin Kendirci adından söz ettirmeyi başarmıştı. Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında gösterdiği başarılı performansın ardından bir yıldız adayı olarak gösterilmeye başlanmıştı. Yarışmada jüri üyesi olan Hülya Avşar'dan, "Müzik piyasasında yerin hazır" yorumu alan Şahin Kendirci yaşına rağmen, güçlü sesiyle yarışmaya damga vurmuştu.Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ardından Adana, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ile görüşmüş, Kaymakam Subaşı destek amaçlı Şahin Kendirci'ye çeyrek altın hediye etmişti. Şahin Kendirci 24 Ocak 2014 tarihinde ise Bülent Ersoy'un Adana'da verdiği konserde sahneye çıkmıştı. Şahin Kendirci küçük yaşta "Diva" ile birlikte şarkı söylemişti.

MÜSLÜM FİLMİNE 21 MİLYON LİRA 

Müslüm Gürses'in Hayatının Anlatıldığı Filmin Çekimlerinde 21 Milyon Lira Harcandı
Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filminin 1 yıl süren çekimleri için 21 milyon lira harcandı.
 
Yapımcılar, başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un paylaştığı "Müslüm" filmi için kesenin ağzını açtı. Filmin bütçesi 21 milyon lirayı buldu.

21 MİLYON LİRA HARCANDI

Arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatan "Müslüm" filmi, 26 Ekim'de vizyona giriyor. Müslüm Gürses'i Timuçin Esen'in, Muhterem Nur'u Zerrin Tekindor'un canlandırdığı film, kadrosu ve konusu kadar bütçesiyle de iddialı. Filmin maliyetinin tam 21 milyon lira olduğu ortaya çıktı.

4 MİLYON İZLENME HEDEFLİYORLAR

Çekimleri 1 yıl süren filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun sonuçtan çok memnun olduğu gelen haberler arasında. Yapım şirketi, filmle en az 4 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor. Aynı yapım şirketi geçen yıl çektikleri "Ayla" için de 14 milyon lira harcamış ve o film 5 milyon 588 bin kişi tarafından izlenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN